Υπό ανάπτυξη το remake του Riven

Το Riven, το sequel του θρυλικού Myst, πρόκειται να αποκτήσει remake από την Cyan, την αρχική ομάδα ανάπτυξης των εν λόγω τίτλων. Το υπό ανάπτυξη project θα αντιμετωπιστεί ως ένα πλήρες remake, στο οποίο θα σχεδιαστούν όλα από την αρχή και θα περιλαμβάνει έναν πλήρως τρισδιάστατο κόσμο μαζί με πολλές άλλες βελτιώσεις.

Riven.

Officially

in development at Cyan.

FAQ: https://t.co/6YeeamoJaq pic.twitter.com/OmxxmatrXk

— Cyan Inc. (@cyanworlds) October 31, 2022

Το Riven λαμβάνει χώρα αμέσως μετά τα γεγονότα του Myst καθώς ο Atrus, ο χαρακτήρας που μας βοηθούσε στο τέλος του πρώτου παιχνιδιού, ζητά τη βοήθειά μας προκειμένου να απελευθερώσει τη γυναίκα του από τον, διψασμένο για εξουσία, Gehn. Το παιχνίδι ήταν ένας point-and-click τίτλος με καθηλωτικά περιβάλλοντα για την εποχή του.

Σύμφωνα με τη Cyan, το remake του Riven θα είναι πλήρως τρισδιάστατο. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πολλά καθώς η Cyan δήλωσε ότι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, τις διαθέσιμες πλατφόρμες, τις προδιαγραφές συστήματος και άλλα θα αποκαλυφθούν αργότερα.

Όπως ενημέρωσε η ομάδα Cyan: “Οι παίκτες που έχουν ήδη στη κατοχή τους το αρχικό Riven, δυστυχώς δεν θα αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση σε αυτό το παιχνίδι. Το νέο Riven δεν είναι μια απλή ενημέρωση ή αναβάθμιση, αντιθέτως, είναι ένα σύγχρονο remake, που δημιουργήθηκε από την αρχή, απαιτώντας σημαντική επένδυση πόρων. Θα σας κρατάμε ενήμερους με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το remake του Riven”.

The post Υπό ανάπτυξη το remake του Riven appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα