H Naughty Dog προσλαμβάνει τον animator του Assassin's Creed 3

Η Ubisoft χάνει ένα σημαντικό μέλος της ομάδας της.

Τον τελευταίο καιρό ακούμε διαρκώς για αποχωρήσεις βασικών στελεχών της Naughty Dog, που ερμηνεύονται ως λογικές με βάση την πρώην συνύπαρξη των The Last of Us και Uncharted 4 στην λίστα των projects της εταιρείας. Παρόλα αυτά, η σημερινή είδηση ίσως να χαροποιήσει τους fans της σειράς και της αμερικάνικης εταιρείας.

O

Jonathan Cooper, ο οποίος εργαζόταν στην Ubisoft και ήταν ο lead animator για το Assassin’s Creed 3 άλλαξε εταιρία. Τώρα πλέον εργάζεται στην Naughty Dog για το επόμενο Uncharted. Ο Jonathan είναι γνωστός επίσης και για την δουλειά που έκανε με τα Jade Empire, Mass Effect 1 και Mass Effect 2 όσο εργαζόταν στην Bioware.

Η αλήθεια είναι ότι τελευταία έχουν αποχωρήσει πολλοί εργαζόμενοι της Naughty Dog, όπως για παράδειγμα o σχεδιαστής και ο artist του The Last of Us, ο σκηνοθέτης του Uncharted 4 και η σεναριογράφος του Uncharted. Παρόλα αυτά, η εταιρία έχει καταφέρει να πάρει προσλάβει τον Jonathan Cooper αλλά και την προγραμματίστρια του Halo, Corrinne Yu. Ένας lead animator είναι υπεύθυνος ακόμα και για το motion capture, που όπως καταλαβαίνετε είναι μεγάλη υπόθεση. Eλπίζουμε να κάνει καλή δουλειά ο Cooper στο animation του Uncharted 4.

Διαβάστε το review του Uncharted 3: Drake's Deception από τον Μάνο Γρυπάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα