Razer: Star Wars keyboard, Hydra mouse, Electro headset

Δοκιμάσαμε τα keyboard & mouse του Star Wars: The Old Republic, το Hydra Mouse και το Hydra Electro headset της Razer. 4 σε 1!

Το σημερινό άρθρο της στήλης Tech
είναι...υπερπαραγωγή. Τρεις συντάκτες του GameWorld δοκιμάσαμε τα νέα περιφερειακά της Razer και σας τα παρουσιάζουμε. Απευθύνονται σε απαιτητικούς PC gamers και οι τιμές τους είναι αρκετά τσιμπημένες, επομένως δείτε τα review μας και επιλέξτε σοφά αυτά που σας ταιριάζουν, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τα δύο πρώτα περιφερειακά που θα δείτε είναι το keyboard και το mouse του Star Wars: The Old Republic. Ακολούθως, θα παρακολουθήσετε το gamepad Razer Hydra και το σετ ακουστικών Razer Electra. Το πρώτο είναι κάπως...ιδιόμορφο, καθώς θυμίζει αρκετά motion controller, ενώ το δεύτερο θα σας προσφέρει μια ξεκούραστη εμπειρία ακρόασης. Τα περιφερειακά αυτά δεν εισάγονται επίσημα στην Ελλάδα, όμως μπορείτε να τα βρείτε τόσο στο BestPrice σε καταστήματα που τα έχουν εισάγει μέσω ξένων προμηθευτών, όσο και στο online shop της Razer.  

Credits
Για την ιστορία, τα περιφερειακά της Razer τέσταραν και σας παρουσιάζουν:
Star Wars: The Old Republic keyboard: Μιχάλης Μητρόπουλος (Star Wars: The Old Republic)
Star Wars: The Old Republic mouse: Μιχάλης Μητρόπουλος (Star Wars: The Old Republic) 
Hydra mouse: Παντελής Δασκαλέλος (Portal 2)
Electro headset: Μάνος Γρυπάρης (Diablo III)

Εισαγωγή
H Razer είναι μια Aμερικανική εταιρία που δραστηριοποιείται από το 1998 στη παραγωγή περιφερειακών για τα PC (τα τελευταία χρόνια και στο Xbox 360) όπως πληκτρολόγια, χειριστήρια, ποντίκια, headphones και mouse pads. Ο σαφής προσανατολισμός της είναι να δημιουργεί προϊόντα για gamers και να προσθέσουμε εδώ πως είναι πρωτοπόρα στις χορηγίες επαγγελματιών παιχτών ανά την υφήλιο. Tα περιφερειακά της σαφώς στοχεύουν καθαρά σε πιο hardcore gaming καταναλωτικό κοινό. Διακρίνονται από extreme εμφάνιση (κάνοντάς τα έτσι ακόμη πιο ελκυστικά), υψηλή ποιότητα κατασκευής και διάφορα καινοτόμα χαρακτηριστικά. Ένα από τα τελευταία δημιουργήματά της ήταν και ένα laptop, το Razer Blade. Διατηρεί τις κλασικές προδιαγραφές που θα πρέπει να πληρεί ένα σοβαρό gaming laptop και συγκεκριμένα Intel Core i7 processor, Ιntel HM65 Express Chipset, 8GB Dual Channel DDR3, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 555M 2GB DDR5 και σκληρό δίσκο 256GB SATA III SSD, ενώ περιλαμβάνει και το εξής πρωτότυπο χαρακτηριστικό. Αντί για το κλασικό numpad, δεξιά στη θέση του, υπάρχει μια LCD multitouch οθόνη αφής με διάφορες δυνατότητες.

Εάν ενθουσιαστήκατε από το παραπάνω χαρακτηριστικό, αλλά από την άλλη δεν χρειάζεστε καινούριο laptop ή πιθανότατα δεν έχετε τα περίπου 2000-3000 ευρώ που ζητάει η Αμερικανική εταιρία, ξεχάστε την οθόνη, προσθέστε και μια δόση από Star Wars: The Old Republic και...voila! Έχετε μόνο το keyboard μαζί με την LCD οθόνη. Για τους φανατικούς λοιπόν των Star Wars, πέρα από το πληκτρολόγιο υπάρχει και mouse, το mousepad αλλά και σετ ακουστικών, όλα στο ίδιο Star Wars
Keywords
Τυχαία Θέματα