Ουουου σιξ σιξ σιξ!

13:33 1/4/2012 - Πηγή: Game 2.0

Τα βιντεοπαιχνίδια προσπαθούν να καταστρέψουν τα παιδιά μας, να τα κάνουν δολοφόνους, κλέφτες, βιαστές, επιδειξίες, τσαντάκηδες, σκουλαρικάδες. Με την πλύση εγκεφάλου τα μετατρέπουν από αθώα αγγελούδια σε κακοποιούς! Πρέπει να κινητοποιηθούμε ώστε να βοηθήσουμε την νεολαία να κατανοήσει τον κίνδυνο και να μετανοήσει που ασχολήθηκε με τα δημιουργήματα του Σατανά, επιστρέφοντας στα χριστά ήθη και το κατηχητικό. Έτσι εμείς, οι ευυπόληπτοι πολίτες δημιουργήσαμε τον σύλλογο Σ.Κ.Α.Τ.Α.Α. (Σύλλογος Καμμένων Ατόμων Της Ανατολικής Αριμαθείας) που έχει σκοπό να προλαμβάνει και να ενημερώνει τους γονείς

και τους εκπαιδευτικούς για τους κινδύνους των βιντεοπαιχνιδιών. Ο παρακάτω οδηγός θα σε βοηθήσει πτωχέ πλην τίμιε Σαμαρείτη να σώσεις και εσύ ένα παιδί, μπορείς!

LittleBigPlanet
Τι κατασκευές του Εξαποδώ είναι αυτές; Θα αφήσουμε τα παιδιά μας να παίζουν με κούκλες βουντού, που πηδάνε αφηνιασμένες σε πίστες με φωτιές της κολάσεως όπου κατοικούν παραμορφωμένα τέρατα υπό τον ήχο παγανιστικών μελωδιών; ΠΟΤΕ!

Crash Bandicoot
Μια αλεπού κυκλοφορεί ημίγυμνη κάνοντας σβούρες σαν δαιμονισμένη, σκοτώνοντας αθώα ζωάκια στο διάβα της, με σκοπό την εξόντωση ενός καταξιωμένου επιστήμονα. Αλλά τι να περιμένεις από ανθρώπους που ονόμασαν την εταιρεία τους “Άτακτο Σκύλο”; Στην πυράααααα!

Νintendogs/Κinectimals/EyePet
Όχι κύριοι, δεν θέλω το παιδί μου να χαϊδεύει τα αμελέτητα σκυλιών, γατιών ή τίγρεων. Ούτε κανενός άλλου! Ακόμη και στην τουαλέτα του δένω τα χέρια!

Όχι ανώμαλο, λευκό, υπό εξαφάνιση τιγράκι, δεν θα σε χαϊδέψω εκεί που καίγεσαι πολύ...

Αnimal Crossing
Κάποια ζωάκια, που έχουν καταληφθεί από ακάθαρτο πνεύμα θέλουν να σκλαβώσουν τα παιδιά μας για να τους κάνουν όλες τις δουλειές! Και τι είναι το παιδί μου ρε, ρακούν; Η παραδουλεύτρα σου; Θέλουν να φέρουν τα παιδιά μας στην νέα τάξη πραγμάτων όπου τα αρμαντίλο και τα κοάλα θα κυβερνούν και για να ζήσουν οι άνθρωποι θα αναγκάζονται να μαζεύουν έντομα και αβοκάντα (sic).

Sonic
Άλλο ένα παιχνίδι όπου ένας, ολόγυμνος αυτή τη φορά, σκαντζόχοιρος κυνηγάει έναν επιστήμονα, παρέα με μια επίσης τσίτσιδη αλεπού και μια έχιδνα. Προσέξατε ότι τα γυμνά ζώα παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξόντωση της επιστήμης φέρνοντας μας προ τετελεσμένων. Τι σας έφταιξε η επιστήμη και την κυνηγάτε παλιοgamers; Μήπως φοβάστε ότι θα σας ξεμπροστιάσει;

Ντροπή, ρίξε κάτι πάνω σου!

Super Mario
Είναι δυνατόν να αφήνουμε τα παιδιά μας να ταυτίζονται με έναν χοντρό μυστακοφόρο μεσήλικα που κυνηγάει μια κοπέλα, την οποία ούτε καν έχει αποκαταστήσει, και που σκοτώνει συνεχώς χελώνες; Για να μην αναφερθούμε στον εθισμό του στα μανιτάρια, τα οποία όταν καταναλώνει έχει παραισθήσεις και εμφανίζει φαινόμενα γιγαντισμού! Στο πυρ το εξώτερο!

Mario Party
Ο προαναφερθείς μυστακοφόρος μεσήλικας δεν φτάνει που κάνει τα ακατονόμαστα στο παιχνίδι του, τολμάει να κάνει και “πάρτι” στο οποίο συμμετέχουν και ζώα!!! Σε τι κόσμο θα φέρου

Keywords
Τυχαία Θέματα