Ο Θ.Πλεύρης θα συνεχίσει να τιμωρεί τους ανεμβολίαστους επειδή… έτσι του αρέσει

17:36 2/3/2022 - Πηγή: Antinews

Με τιμωρητική διάθεση, με ένα στιλ του τύπου… «γιατί έτσι μ’ αρέσει», θα συνεχίζει να αντιμετωπίζει τους ανεμβολίαστους η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο υπουργός Υγείας τόσο το Πάσχα, όσο και το καλοκαίρι (!!) με μέτρα που μοιάζουν εκδικητικά και όχι συμβατά με τη λογική της αντιμετώπισης μιας πανδημίας που, όπως φαίνεται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, ήδη βαίνει προς την ολοκλήρωση του επικίνδυνου κύκλου της.

Με διάθεση «αποφασίζομεν και διατάσσομεν»

ο κ. Θάνος Πλεύρης, ακολουθώντας πιστά τα χνάρια της θεωρίας του πατρός του, μέσω του φίλιου προς το πρωθυπουργικό περιβάλλον τηλεοπτικού σταθμού «Σκάι», κατέστησε σαφές ότι οι πιέσεις σε βάρος όσων αρνήθηκαν να εμβολιαστούν, θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες

Ο υπουργός, χωρίς να παραθέσει κάποιο επιστημονικό δεδομένο που να αιτιολογεί τη συνέχιση της άσκησης εξωπραγματικών πιέσεων προς τους ανεμβολίαστους για να κάνουν ακόμη και τώρα εμβόλια που δεν αντιμετωπίζουν το στέλεχος «όμικρον» (είχαν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν το αρχικό στέλεχος του κορονοϊού, το οποίο από πέρυσι την Άνοιξη έπαψε να υφίσταται) τόνισε ότι η αποκλιμάκωση των μέτρων θα αφορά μόνο στους εμβολιασμένους.

Και φυσικά, χωρίς να επαναφέρει το ζήτημα, ο κ. Πλεύρης, με το «ο.κ.» του κ. Μητσοτάκη, φέρεται να εξετάζει το σχέδιο απόλυσης – εκδίωξης έως και 7.000 υγειονομικών οι οποίοι βρίσκονται σε αναστολή καθηκόντων και χωρίς μισθό εδώ και περίπου 5 μήνες, αντιμετωπίζοντας προβλήματα στην επιβίωσή τους (με προφανή στόχο την τοποθέτηση «μητσοτακικών» παιδιών στις θέσεις τους, ενόψει και τον πρόωρων ή μη εθνικών εκλογών).

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας εκτίμησε ότι η πανδημία μέχρι το φθινόπωρο θα βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό σε φθίνουσα πορεία και πρόσθεσε ότι «πάμε για αποκλιμάκωση μέτρων, κατά βάση για τους εμβολιασμένους».

«Το Πάσχα και το καλοκαίρι», συνέχισε, «θα είναι πάρα πολύ κοντά στην κανονικότητα για τους εμβολιασμένους, σύμφωνα με τις σημερινές εκτιμήσεις. Οι μάσκες θα βγουν πολύ πιο γρήγορα από το τέλος Μαρτίου, αυτή είναι η εκτίμηση μου».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα