Bioς και πολιτεια γερουλανου σε εοτ και ερτ

22:56 3/1/2013 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Insider
Θέσαμε μερικα ερωτήματα για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Παύλο Γερουλάνο (εδώ) και για την Λίστα Λαγκάρντ αλλά και για τον ΕΟΤ και για την ΕΡΤ, η οποία υπενθυμίζουμε ότι στην αρχή της...διακυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου ήταν στην αρμοδιότητα του Παύλου Γερουλάνου.
Ουδείς
φιλοτιμήθηκε μεχρι στιγμής, νομίζοντας άραγε ότι θα το ...ξεχάσουμε;
Να δώσουμε μιά μικρή προγευση για το τι φαίνεται πως ακολουθει από πλευράς αποκαλύψεων σε όλο τον τύπο, με την ξεκαθαρη σημείωση ότι φυσικά και δεν υιοθετούμε κανέναν απο τους ισχυρισμούς που παρατίθενται στα εγγραφα.
Ομως, δεν νομίζετε ότι χρήζουν περαιτέρω έρευνας;
Μαξίμου, είναι σε γνώση σας η Εκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Παναγιώτη Κυριακόπουλου με ημερομηνία 6/12/2012 για τις Οικονομικές Καταστάσεις της Χρήσεως 2011 του Ελληνικού Οργανισμου Τουρισμού;
Εχετε ακούσει μήπως τίποτα για όσα επισημαίνονται στην Εκθεση; Για να μην σας κουράσουμε ξεκινάμε σήμερα μετρία μικρά αποσπασματα (εδώ) από την Εκθεση του Ορκωτου Ελεγκτη Λογιστή- πως λέμε τα τρία κακά της μοίρας τους; ε, κάπως έτσι.

Μαξίμου, λόγω της αλληλογραφίας που διατηρούμε εδώ και καιρό και η οποία μας έχει φερει πιο κοντά, θα μας επιτρέψετε να υποβάλουμε ταπεινά μιά συμβουλή;
Δεν ζητάτε απο τον Οικονομικό Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη να στείλει εξειδικευμένα κλιμάκια του ΣΔΟΕ και στον ΕΟΤ και στην ΕΡΤ για να ερευνήσουν όλες τις καταγγελίες, να πάρουν καταθεσεις μαρτύρων και να συλλέξουν τα έγγραφα απο μια σειρα βρωμερες υποθέσεις; που μάλιστα περιλαμβάνουν και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος με την συνέργεια στελεχων των Οργανισμών αυτων;
Δεν είναι δίδαγμα η Λίστα Λαγκάρν τι τελικά συμβαίνει - τώρα πιά, έστω- σε όσους επιχειρούν συγκάλυψη;
Δεν έχετε υποψιαστεί ότι πολύ σύντομα οι Υπουργοί θα αντιμετωπίζουν την τακτική δικαιοσύνη;
Οπως γράφαμε και προχθες

" Διότι τώρα που πάει να γίνει η αρχή με την παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην τακτική δικαιοσύνη, ο δρόμος άνοιγει.
Γιατί φυσικά δεν είναι στα καθήκοντα του Πρωθυπουργού ή του Υπουργού Πολιτισμού να διασπαθίζουν δημόσιο χρήμα πρός όφελος λαμογίων και άρα προφανώς δεν εμπίπτει στον Νόμο Περί Ευθύνης Υπουργών και ... Πρωθυπουργών."
Μαξίμου, απαιτούνται ενέργειες άμεσες για να μη φτάσουμε στο σημείο μετά απο μερικούς μήνες να τεθούν ερωτήματα για Υπουργούς της σημερινης κυβέρνησης παρόμοια με αυτά που τίθενται για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Παύλο Γερουλάνο:
"τι γνωρίζατε και πότε ενημερωθήκατε κ. Υπουργέ για τα δεκάδες εκατομμύρια Ευρώ κλεμμένα από τον ΕΟΤκαι την ΕΡΤ;"
Insider
Ακολουθούν τα τρία αποσπάσματα
Keywords
Τυχαία Θέματα