O nekρος μπερεζοφσκι '' ριχνει '' τις μετοχες του αμπραμοβιτς...

14:55 26/3/2013 - Πηγή: Fimotro
O νεκρός Μπορίς Μπερεζόφσκι "έριξε" τις μετοχές του Ρομάν Αμπράμοβιτς καθώς όπως μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ, οι μετοχές της μεγαλύτερης χαλυβουργίας της Ρωσίας, EVRAX - το 63% της οποίας κατέχει ο Ρώσος μεγιστάνας - έπεσαν κατά 3,3% μόλις...
διέρρευσαν οι φήμες περί σύλληψής του στις ΗΠΑ.
Οι φήμες αυτές διέρρευσαν την ώρα που ο Ρομαν Αμπράμοβιτς ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για έβδομη φορά, σύμφωνα με βρετανική ταμπλόιντ.
Την είδηση ότι ο Ρώσος ολιγάρχης συνελήφθη
στις ΗΠΑ μετέδωσε πρώτο το ρωσικό δίκτυο "RBC" καλλιεργώντας το ανάλογο κλίμα. Χτες το βράδυ, το ρωσικό δίκτυο μετέδωσε πως ο Αμπράμοβιτς συνελήφθη από τις αμερικανικές αρχές καθώς φερόταν να εμπλέκεται με τον θάνατο του πρώην συνεργάτη του, Μπερεζόφσκι , είδηση που διέψευσε λίγες ώρες αργότερα ο δικηγόρος του αλλά και το FBI.
Υπενθυμίζεται ότι, το RBC είναι ένα από τα κορυφαία πρακτορεία ειδήσεων στην Ρωσία και έχει συνδέσμους σε δίκτυα-κολοσσούς της Αμερικής όπως το CNN και το CNBC. Η ιστορία ήρθε στη δημοσιότητα με ελάχιστες λεπτομέρειες, ενώ ο ρεπόρτερ που έβγαλε το θέμα δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει αν η σύλληψη είχε να κάνει με επιχειρηματικές συναλλαγές ή τον θάνατο του Μπερεζόφσκι.
Σύμφωνα με την βρετανική ταμπλόιντ "Telegraph", ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει αγκυροβολημένη τη θαλαμηγό του στη Νέα Υόρκη, καθώς η σύντροφός του , Ντάρια Ζούκοβα, είναι ετοιμόγεννη (στο δεύτερο παιδί τους). Ο Αμπράμοβιτς έχει αποκτήσει πέντε παιδιά με την πρώτη σύζυγό του, Ιρίν.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα