Αποκαλυπτουμε το παρασκηνιο για το μαϊμου non paper του πασοκ...

14:22 3/4/2013 - Πηγή: Fimotro
Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ - ΜΑΪΜΟΥ
Την ξέρετε την ιστορία με το μαϊμού non paper του ΠΑΣΟΚ το οποίο κυκλοφορούσε χθες και κάποιοι "τσίμπησαν" ανεβάζοντάς το ως είδηση της τελευταίας στιγμής! Δεν ξέρετε όμως το παρασκήνιο. Θα σας το αποκαλύψουμε εμείς λοιπόν μέσα από το Fimotro : Όταν οι...
δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ πήραν
είδηση την συγκεκριμένη "πληροφορία" αμέσως τηλεφώνησαν στην Ιπποκράτους για να ρωτήσουν εάν ισχύει το συγκεκριμένο non paper. Τόσο οι αρμόδιοι του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ όσο και η Φώφη Γεννηματά η οποία ενημερώθηκε σχετικά δήλωναν παντελή άγνοια του θέματος!
Οι δημοσιογράφοι όμως επέμειναν και είπαν ότι αν δεν υπάρξει διάψευση, τότε είναι υποχρεωμένοι να το δημοσιεύσουν στα ΜΜΕ που δουλεύουν κανονικά! Η Φώφη Γεννηματά αμέσως ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου για να διαψευστεί επισήμως, με αποτέλεσμα να μάθει ότι ο δημοσιογράφος που διέρρευσε το συγκεκριμένο non paper ήταν ο γνωστός πολιτικός συντάκτης Β. Γιακουμής! Δεν έχει διευκρινιστεί ποιος και γιατί του έδωσε, ή εάν πράγματι ήταν του ΠΑΣΟΚ που μετά το πήρε πίσω διαψερύδοντάς του, η ζημιά όμως είχε ήδη γίνει. Kαι δεν μαζευόταν το θέμα με τίποτα!
Keywords
Τυχαία Θέματα