Η ερτ ηταν κολαστηριο ψυχων - ορθη η αποφαση του σαμαρα

09:27 16/6/2013 - Πηγή: Fimotro

Γράφει o Πρώην εργαζόμενος ΕΡΤ
Αγαπητό και πάντα μαχητικό και φιλόξενο Fimotro,
Δέκα με τόνο δίνω στον A. Σαμαρά που έκανε ένα βήμα μπροστά με την ΕΡΤ και την λειτουργία της. Για όσους γνωρίζουν...
πολύ καλά από μέσα και έξω η ΕΡΤ το τελευταίο καιρό δεν λειτουργούσε κανονικά απεργούσε όλα τα Σαββατοκύριακα και όχι μόνον!
Δεν φθάνει μόνο αυτό κάθε φορά οι εγκάθετοι συνδικαλιστές της περίφημης
συνδικαλιστικής παράταξης της ΕΡΤ έκλειναν τους διακόπτες σε κάθε μεγάλο γεγονός και απολάμβαναν την παντοδυναμία των αποφάσεών τους!
Παντού είχαν λόγο στις προσλήψεις, στις παραγωγές, στις αναθέσεις, στο λογιστήριο έχοντας τον πλήρη έλεγχο του μαγαζιού.
Ικανοί εργαζόμενοι έπαιρναν δρόμο για να προσληφθούν παιδιά εργαζομένων ή πολιτικά κολλητοί, παραγωγές έπαιρναν μόνο όσοι ήταν του συστήματος ακόμα και στο λογιστήριο πληρωμές ήθελαν "έγκριση" από υπαλλήλους΄"μάγκες" του Ερτοκυκλώματος!
Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί τόσος θόρυβος για το κλείσιμο και ξανάνοιγμα της ΕΡΤ.
Εκτός ότι θα εισπράξουν αποζημιώσεις άτομα που έπρεπε να επιστρέψουν χρήματα με τόκο στην ΕΡΤ τους δίνεται η δυνατότητα να μεταταχθούν κιόλας σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου!
Σήμερα τι είναι το ραδιομέγαρο αντίσκηνο του ΣΥΡΙΖΑ τι μπορεί να πετύχουν έτσι κάποιοι "συνδικαλιστές" τελικά;
Μα φυσικά να φέρουν τώρα και όλη την Ελλάδα αντιμέτωπη με την πιθανότητα εκλογών!
Είδατε οι ξένοι "τεχνικούς λόγους" επικαλέστηκαν και τα ευρώπουλα της δόσης δεν τα δίνουν προτού τελειώσει ο Ερτοεφιάλτης!
Δηλαδή να την πληρώσουμε όλοι!
Όλοι οι Έλληνες πολίτες για το μαύρο της ΕΡΤ που το σχέδιο είναι να γεμίσει με νέο πρόγραμμα ,ικανά στελέχη σε λίγο καιρό.
Το μαύρο που έστελναν αυτοί στους δέκτες μας με τις συνεχόμενες απεργίες και στάσεις ήταν άσπρο αψεγάδιαστο ψηφιακό σήμα;
Και μη μου πείτε ότι είμαι φίλος της κυβέρνησης είμαι φίλος μιας καινούργιας ραδιοτηλεόρασης μακριά από κυκλώματα και μεθοδεύσεις.
Ο Αντώνης Σαμαράς έδειξε πολιτικό θάρρος και έπραξε αυτά που έπραξε με την ΕΡΤ όλοι οι υπόλοιποι μόνο συζήταγαν εδώ και χρόνια αλλά κανείς δεν τόλμησε την αναδιάρθρωση την εξυγίανση τον εξορθολογισμό της ΕΡΤ.
Η τρικομματική πρέπει την Δευτέρα να δείξει ότι μπορεί να βρεθεί λύση στην ΕΡΤ.
Διαφορετικά νομίζω ότι το γάντι των εκλογών το έχει ήδη στα χέρια του ο κ.Σαμαράς για το ρίξει στο τραπέζι!
Δεν ήξερα ότι η άθλια ΕΡΤ μπορεί να ρίξει κυβερνήσεις.
Ήξερα όμως ότι ήταν επαγγελματικό κολαστήριο ψυχών!

Φοβερά πράγματα αυτά!

ΥΓ: Καλό θα ήταν για να λάμψη η αλήθεια να ψάξουν οι αρμόδιοι φορείς τα ονόματα σε εταιρείες που έπαιρναν δουλειές από την ΕΡΤ με συγγένειες 1ου, 2ου, 3ου και 4ου βαθμού με εργαζομένους της ΕΡΤ.

Γιάννης πίνει,
Γιάννης κερνάει!
Keywords
Τυχαία Θέματα