Η ταυτοτητα των τριων συλληφθεντων για τις βομβιστικες επιθεσεις στη βοστωνη...

22:44 1/5/2013 - Πηγή: Fimotro
Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Boston Globe. Μετά το δημοσίευμα ότι άνδρες της ομοσπονδιακής αστυνομίας συνέλαβαν τρεις φοιτητές, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται με την υπόθεση ...
κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος του FBI, Σέριλ Φιαντάκα, η εφημερίδα ανάρτησε στην ιστοσελίδα της τις φωτογραφίες των δύο από τους τρεις υπόπτους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρόκειται για τους Δία Καντιρμπαγιεβ και Αζαμάτ Ταζχαγιόκοβ οι οποίοι ήρθαν στη Αμερική από χώρα της κεντρικής Ασίας με σκοπό να φοιτήσουν στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης στο Ντάρτμουθ. Στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο ήταν φοιτητής και ο Τζοχάρ. Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν δώσει ακόμα στη δημοσιότητα το όνομα του τρίτου υπόπτου που κρατείται».

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο από τους τρεις φοιτητές βρίσκονταν ήδη υπό κράτηση καθώς διαπιστώθηκε ότι είχαν καταθέσει ψευδώς σχετικά με την υπόθεση των αδελφών Τσαρνάεφ, αλλά και για παρακώλυση του έργου της δικαιοσύνης, ενώ ο τρίτος συνελήφθη σήμερα με τις ίδιες κατηγορίες.

Οι δύο νεαροί κατάγονται από το Καζακστάν και ο τρίτος είναι Αμερικανός πολίτης.
Keywords
Αναζητήσεις
νταρτμουθ βοστωνη
Τυχαία Θέματα