ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ:ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ

09:46 18/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Κατά του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρου Αδαμίδη στράφηκε με αφορμή τα επεισόδια των οπαδών της Ένωσης, που είχαν ως αποτέλεσμα την παύση της επιχορήγησης του ΟΠΑΠ προς τις ομάδες, ο πρόεδρος της Σουπερ Λίγκας, Ευάγγελος Μαρινάκης στο συμβούλιο, μετά τον τελικό.«Είναι επικίνδυνος για...

το ποδόσφαιρο.
Δεν ξέρει και δημιουργεί καταστάσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Σταύρο Αδαμίδη και συμπλήρωσε: «Μακάρι να ήταν εδώ, θα του έλεγα πολλά», ενώ έβαλε και κατά της ΑΕΚ. «Δεν επιτρέπεται να βγάζει ανακοίνωση και να αποκαλεί τον Ατρόμητο "ομάδα της γειτονιάς". Μας δημιουργεί συνέχεια προβλήματα. Δεν μπορούμε να πάρουμε τα λεφτά μας από τον ΟΠΑΠ. Δεν έρχεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της για τα προβλήματα που δημιουργεί».
Τα επεισόδια, απασχόλησαν και τα 12 μέλη του συμβουλίου -απουσίαζαν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, η Λάρισα και η ΕΠΟ. Η πλειοψηφία υποστήριξε ότι ο Ατρόμητος άδικα τιμωρήθηκε. Η έφεση της ομάδας του Περιστερίου θα εκδικαστεί στις 25 Μαΐου.
Ο Γιώργος Σπανός προανήγγειλε ότι θα καταγγείλει τη σύμβαση με τον ΟΠΑΠ. «Ενώ είμαι θύμα, έγινα θύτης. Δεν γίνεται να τιμωρηθεί η ΑΕΚ με τρεις αγωνιστικές και εγώ με δύο και 100.000 (σ.σ.: το πριμ που δεν έδωσε ο Οργανισμός στον Ατρόμητο ως φιναλίστ του τελικού). Δεν μπορούν να αρνούνται να μου δώσουν τα λεφτά».
Ο Αχιλλέας Μπέος είπε στον πρόεδρο του Ατρόμητου: «Σε βρήκαν και σ' τα κάνουν!».
Keywords
Τυχαία Θέματα