Red Arrows 2024 στην Αθήνα: Αεροπορική Επίδειξη στο Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου το Σάββατο 18 Μαϊου

10:11 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» της βρετανικής Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF), θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη αεροπορική επίδειξη στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βρετανικό ακροβατικό σμήνος θα πραγματοποιήσει επίσης επίδειξη στις 21 Μαΐου στον Κόλπο της Σούδας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, με την ευκαιρία

της 83ης επετείου της Μάχης της Κρήτης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα βρετανικά «Κόκκινα Βέλη» (Red Arrows) πετούν στους ελληνικούς αιθέρες, αφού στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει τόσο στην Athens Flying Week στην Τανάγρα, ενώ τα«Red Arrows» ακόμα έχουν τιμήσει επετείους μαχών όπου τα βρετανικά και τα ελληνικά στρατεύατα πολέμησαν μαζί κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Λόγω διεξαγωγής αεροπορικών επιδείξεων από το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος το Σάββατο 18–5–2024 κατά τις ώρες 10.00 έως 14.00, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Αλεξάνδρου και Νηρηίδων, περιοχής Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Όπωες αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

To άρθρο Red Arrows 2024 στην Αθήνα: Αεροπορική Επίδειξη στο Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου το Σάββατο 18 Μαϊου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα