Ryanair: «Παράθυρο» για μικρές αυξήσεις στα εισιτήρια το καλοκαίρι

09:51 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Ryanair Holdings δήλωσε ότι οι τιμές των εισιτηρίων στην αιχμή της ευρωπαϊκής ταξιδιωτικής περιόδου μπορεί να παραμείνουν σταθερές έως ελαφρώς υψηλότερες, με τον αερομεταφορέα να πρέπει να κάνει εκπτώσεις στους ναύλους τους τρεις μήνες μέχρι τον Ιούνιο για να τονώσει τις κρατήσεις.

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία δήλωσε σήμερα (20.05.24) ότι με την ορατότητα

να είναι περιορισμένη, είναι πολύ νωρίς για να είναι σε θέση να παράσχει καθοδήγηση για το οικονομικό της έτος που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2024. Παρόλα αυτά, η Ryanair δήλωσε ότι η ζήτηση είναι θετική, με την ευρωπαϊκή ταξιδιωτική χωρητικότητα μικρών αποστάσεων να είναι περιορισμένη.

«Φαίνεται κάπως αντιφατικό το γεγονός ότι οι ναύλοι δεν έχουν αυξηθεί περισσότερο από ό,τι είναι αυτή τη στιγμή, δεδομένου του πού βρίσκεται η χωρητικότητα», δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής Neil Sorahan σε συνέντευξή του.

Ο αερομεταφορέας ανακοίνωσε επίσης την επαναγορά μετοχών ύψους 700 εκατ. ευρώ (762 εκατ. δολάρια), αφού ανακοίνωσε ότι τα κέρδη μετά από φόρους για το 2024 αυξήθηκαν κατά 34% σε 1,92 δισ. ευρώ. Ο αριθμός των επιβατών στο 12μηνο αυξήθηκε στα 184 εκατομμύρια, 23% υψηλότερα από τα επίπεδα πριν από τoν κορονοϊό.

To άρθρο Ryanair: «Παράθυρο» για μικρές αυξήσεις στα εισιτήρια το καλοκαίρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα