Silia Kapsis: Έχω μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα μου, έχω να τον δω από 5 χρόνων

17:10 14/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Συγκινήθηκε η Silia Kapsis, η 17χρονη τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision, όταν μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την οικογένεια και την έλλειψη του πατέρα της.

Με το τραγούδι Liar, η Silia Kapsis εντυπωσίασε τους eurofans αλλά αυτό δεν αποτυπώθηκε στην βαθμολογία που πήρε στη Eurovision, τερματίζοντας στην 15η θέση.

Με τη σκηνική της παρουσία και τη φωνή της, πάντως, κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το πρωί της Τρίτης (14.05.2024) η Silia Kapsis με τη μητέρα της βρέθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για την εμπειρία της στη Eurovision αλλά και την οικογένειά της.

«Προσπαθώ ακόμα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Τσιμπιέμαι για να το καταλάβω, είμαι πάρα πολύ περήφανη για την ομάδα μου. Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη σκηνή της Eurovision ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη.

Περίμενα το 12άρι από την Ελλάδα, για να πω την αλήθεια. Αλλά και το 10άρι είναι πολύ καλό, οπότε μια χαρά.

Μου αρέσει η Αναστασία, η Ελένη Φουρέιρα. Με τη Μαρίνα Σάττι δεν μιλήσαμε πάρα πολύ, ήταν οι χρόνοι μας περιορισμένοι. Θα ήθελα να συνεργαστώ με αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες.

Η γιαγιά μου πάντα μου λέει: “Πάνω στη σκηνή είμαι πάντα μαζί σου, να το ξέρεις”. Ήταν εκεί στη Σουηδία μαζί μου, όπως και τα ξαδέλφια μου», είπε αρχικά η Silia Kapsis.

Η νεαρή τραγουδίστρια συγκινήθηκε όταν η συζήτηση έφτασε στον πατέρα της. «Έχω μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα μου, έχω να τον δω από 5 χρονών. Δεν με κάλεσε μετά τη Eurovision να με συγχαρεί».

   

«Είμαι εγώ και μάνα και πατέρας της», είπε η μητέρα της τραγουδίστριας.

To άρθρο Silia Kapsis: Έχω μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα μου, έχω να τον δω από 5 χρόνων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Silia Kapsis, Έχω,Silia Kapsis, echo