Survivor 2024: Πρώτα έβγαλαν αντίπαλο υποψήφιο και μετά ξανά τον Rob James Seymour

02:05 5/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Πρωτοφανής ένταση, πρωτοφανές αποτέλεσμα και στην κάλπη. Η κόντρα ανάμεσα στις δυο ομάδες του Survivor ξέφυγε, με τους Μαχητές να κατηγορούν τους Διάσημους για έλλειψη ήθους και αρχών.

Η νέα εβδομάδα στο Survivor ξεκίνησε με αδιανόητη ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες, αφού κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα ασυλίας, οι Μπλε θεώρησαν

ότι οι Κόκκινοι έπαιξαν «βρώμικα». Το πρόσωπο που συγκέντρωσε την οργή τους ήταν η Ζωή Ασουμανάκη.

Ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς… εντάσεις, με τους Μαχητές να παίρνουν προβάδισμα. Μετά τα πρώτα ματσαρίσματα, όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Η Μαρία Αντωνά, που εξαρχής έχει πει ότι έχει… θέμα με το νερό, δεν μπορούσε να συνεχίσει. Η Όλγα Πηλιάκη είχε θέμα με το ύψος και η Ζωή Ασουμανάκη, με το νερό.

«Προτού έρθω στο παιχνίδι, όταν είχα πάει να κάνω τις εξετάσεις, με ενημέρωσαν οι γιατροί ότι έχω θέμα με το νερό. Αποφάσισα να το δω στην πράξη αλλά τελικά, με το που πήδηξα, ήπια όλο το νερό και η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει! Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο», είπε η Ζωή Ασουμανάκη και αυτό προκάλεσε την «έκρηξη» του Φάνη Μπολέτση.

«Αφού έχουμε παίξει τόσες πίστες με νερό» σχολίασε ο παίκτης της Μπλε ομάδας για να επιμείνει η Ζωή απαντώντας πως «ήταν ρηχά ενώ αυτό είναι βαθιά! Εγώ δεν μπορώ, σου λέω, έχω πρόβλημα από εντολή γιατρού».

  

  

Ο γιατρός, όμως, είπε ότι οι παίκτριες των Διασήμων μπορούσαν να παίξουν αλλά αφού δεν ήθελαν, τα κορίτσια της Μπλε ομάδας κέρδισαν αυτομάτως τρία πέναλτι. Και αφού η ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό διέψευσε τη Ζωή Ασουμανάκη, ο αγώνας συνεχίστηκε, με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου και αγωνίζονται με όλες τις αντιπάλους τους και να χαρίζουν στην ομάδα τους 8 πόντους, τη νίκη, την ασυλία και το φαγητό.

  

Ο αγώνας, νωρίτερα, είχε διακοπεί και οι Μαχητές δεν ήθελαν να παίξουν το τρίτο πέναλτι, πριν από τα τρίτα ματσαρίσματα. Η ένταση δεν είχε τέλος, με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να πανηγυρίζουν έξαλλα τις νίκες τους και τον Φάνη Μπολέτση να κάνει το ίδιο, μπροστά στον πάγκο των αντιπάλων του.

  

  

  

Και αφού η Δαλάκα κέρδισε τον τελευταίο πόντο για την ομάδα της, χαρίζοντάς της την ασυλία και το έπαθλο φαγητού, οι Μπλε έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο και δεν έμειναν για την καθιερωμένη συζήτηση.

  

Και στο Συμβούλιο έγινε αυτό που περίμενε κανείς: μαλλιά κουβάρια! Όταν η Ζωή Ασουμανάκη πήρε το λόγο για να ξαναπεί ότι είχε… χαρτί γιατρού για να μην παίζει σε παιχνίδια με νερό και η απόφασή της ήταν μόνο δική της, οι Μαχητές τη χειροκροτούσαν και γελούσαν.

  

Τα πράγματα έγιναν πιο έντονα όταν ο Φάνης Μπολέτσης κατηγόρησε την Κατερίνα Δαλάκα, τον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου ότι με αφορμή τις φοβίες των Χατζηαντωνά και Πηλιάκη, «δασκάλεψαν» την Ασουμανάκη να μην παίξει για να κερδίσουν τον αγώνα.

Ειδικά όταν παίκτης των Μαχητών είπε, για πολλοστή φορά, ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν ήθος και αξιοπρέπεια από τα σπίτια τους, η ένταση χτύπησε… κόκκινο!

«Δεν μπορώ να πω κάτι για την αθλητικότητα τους, είναι φανταστικές παίκτριες και η Ασημίνα και η Κατερίνα. Μπορώ να πω όμως για το ήθος, για την παιδεία, για την μαχητικότητα. Στοιχεία που έχει η Μπλε ομάδα και χάνει, είτε κερδίζει, με ψηλά το κεφάλι και δεν πουλιέται για έναν μουσακά ή μια σοκολατόπιτα ή μια σαλάτα. Γιατί τις αρχές τις παίρνουμε από το σπίτι μας, έχουμε προσωπικότητα και έχουμε και παιδεία», είπε.

  

Ήταν τόση η ένταση, που ο Γιώργος Λιανός χρειάστηκε να… βάλει φωνή για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Και όταν έφτασε η ώρα για την ψηφοφορία, οι Μαχητές έκαναν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε Survivor. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας ψήφισαν όλοι τη Ζωή Ασουμανάκη.

  

  

  

Ο Γιώργος Λιανός αφού έδειξε όλες τις ψήφους, έστειλε ξανά τους Μαχητές σε ψηφοφορία και εκεί πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor είναι ξανά ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ.

  

  

Survivor 2024: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor 2024: Πρώτα έβγαλαν αντίπαλο υποψήφιο και μετά ξανά τον Rob James Seymour δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα