Survivor 2024: Στην «πυρά» η Σταυρούλα, έξαλλη η Δαλάκα και υποψήφιος ο Χριστόφορος Ταξίδης

01:18 14/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Δεν πήγε καλά για τους Κόκκινους του Survivor ούτε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας με τη συμμετοχή των Τούρκων All Star. Τα νεύρα κυριάρχησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποκορύφωμα τον καυγά της Κατερίνας Δαλάκα με τον Χριστόφορο Ταξίδη.

Πριν από την έναρξη του δεύτερου αγώνα ασυλίας, οι ομάδες του ελληνικού Survivor

συμφώνησαν ότι ήθελαν οι ομάδες με τους Τούρκους να μην αλλάξουν. Όπως και έγινε.

Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, με τα ματσαρίσματα να δίνουν εντυπωσισκές μονομαχίες και την Κατερίνα Δαλάκα, που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε εντυπωσιάσει με την απόφασή της, να «παγώνει» τους πάντες, παραπονούμενη πως πονάει στα νεφρά!

Η παίκτρια των Κόκκινων ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά κάποιων συμπαικτών της, με αποκορύφωμα ύστερα από μια νίκη της Δώρας Νικολή, να τα βάλει με τον Χριστόφορο Ταξίδη, κατηγορώντας τον πως δεν είναι συγκεντρωμένος, ενώ εκείνη που πονάει, συνέχισε να προσπαθεί.

Ο συμπαίκτης της, της απάντησε και μάλιστα, ζητώντας της να μην του… τη «μπαίνει» γιατί θα «γίνουμε μπ…». Η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Γκιουλέκας επενέβησαν και τα πνεύματα ηρέμησαν.

   

   

   

Οι Μπλε κέρδισαν τελικά την ασυλία με 12-10 αφού η Κατερίνα Δαλάκα έχασε το πέναλτι από τον Σταμάτη Ταλαδιανό και ο Γιώργος Γκιουλέκας ηττήθηκε από τον Φάνη Μπολέτση.

   

Η απόφαση της Σταυρούλας Χρυσαειδή να μείνει εκτός, χωρίς εντολή γιατρού και να δώσει πέναλτι στους αντιπάλους με αφορμή τους πόνους στο γόνατό της, φαίνεται ότι εκνεύρισε τους Τούρκους παίκτες. «Εγώ νομίζω ότι φοβήθηκε να παίξει και δεν μπήκε στον αγώνα», είπε η Νεφισέ και κατηγόρησε την Ελληνίδα παίκτρια ότι «έπαιξε με την παραμονή ενός παίκτη και αυτή τη στιγμή κάθεται στον πάγκο.

Αν έπαιζε, ίσως να κέρδιζε η Δαλάκα και ο αγώνας θα πήγαινε σε flag race. Τώρα, θα ψηφιστεί κάποιος παίκτης και αυτή που φταίει είναι η Σταυρούλα».

«Με το ζόρι στέκομαι όρθια. Αφού πήραν πέναλτι, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γκρινιάξουν» απάντησε ενοχλημένη η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Αν έχει ενοχλήσεις στα γόνατά της, θέλω να της πω ότι έχω μεγαλύτερη ενόχληση απ’ αυτήν και παίζω μια διαλυμένα γόνατα. Πιστεύω ότι απέφυγε να παίξει και έπαιξε με τη μοίρα της κόκκινης ομάδας», είπε από την πλευρά της η Ναγκιχάν.

   

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν εμφανίστηκε στο Συμβούλιο του νησιού καθώς μεταφέρθηκε στην κλινική για το γόνατό της (μια απουσία που προκάλεσε πολλές συζητήσεις και… θεωρίες για το μέλλον της στο παιχνίδι).

   

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έκρυψε ότι δεν την… ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός πως οι ασυλίες παίζονται μαζί με τους Τούρκους παίκτες. «Είναι παικταράδες αλλά θα προτιμούσα να παίζαμε μόνοι μας», είπε.

   

Με την άποψη αυτή δεν συμφώνησε ο Φάνης Μπολέτσης, που εκτίμησε ότι οι Τούρκοι είναι ασύληπτοι παίκτες. Απλά δεν… «πέτυχε» ούτε έναν στο όνομα!

   

   

Στην ψηφοφορία, οι επιλογές των Κόκκινων είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένες και δεύτερος υποψήφιος, μετά τη Δώρα Νικολή, ήταν ο Χριστόφος Ταξίδης.

   

   

Ο παίκτης, όπως και η Δώρα Νικολή στο προηγούμενο συμβούλιο, αναγνώρισε ότι με τα περιθώρια να έχουν στενέψει, κάποια στιγμή θα έμπαινε ξανά στη διαδικασία της μονομαχίας για την παραμονή στο Survivor.

   

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor 2024: Στην «πυρά» η Σταυρούλα, έξαλλη η Δαλάκα και υποψήφιος ο Χριστόφορος Ταξίδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα