TV Queen – Ιωάννα Μαλέσκου: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα, η «Μενεγάκη των Σερρών» και το «πολυεργαλείο» από την Κύπρο

02:22 29/4/2024 - Πηγή: NewsIt

«Έχω καιρό να βρεθώ μπροστά από κάμερα», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου κατά την είσοδό της στο πλατό στην πρεμιέρα του TV Queen, του νέου talent show του Open.

Το νέο talent show του Open, TV Queen, άρχισε με την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου ντυμένη στα λευκά. Αφού εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο οι 17 επίδοξες παρουσιάστριες θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση, συνομίλησε με τους συνεργάτες της που θα τη συνοδεύουν σε αυτήν την πορεία των live.

«Παίρνω

μία ανάσα. Βλέπετε έχω αρκετό καιρό να βρεθώ μπροστά από κάμερα σε τηλεοπτικό πλατό και αυτό το τηλεοπτικό πλατό είναι ξεχωριστό. Δεν είναι για εμένα, ούτε για εμάς, αλλά για 17 ξεχωριστές διαγωνιζόμενες. Κάθε Κυριακή ζωντανά στις 21:00 θα βλέπετε εδώ να εξελίσσεται η πορεία των 17 κοριτσιών», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου, σημειώνοντας, παράλληλα, πως το νέο σόου θα προβάλλεται και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22:30.

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχτηκε στη συνέχεια τις 17 κοπέλες, τις επίδοξες παρουσιάστριες, που θα μονομαχήσουν για το χρυσό συμβόλαιο με την Barking Well Media.

Η Όλγα Σμάγαδου έχει διαγράψει τη δική της διαδρομή στην περιφερειακή τηλεόραση και ο Τύπος της έχει απονείμει τον τίτλο της «Μενεγάκη των Σερρών».

Επί 17 χρόνια εργάζεται ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια και στόχος είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπροστά.

 

Η φιλική διάθεση που έβγαλε κέρδισε τον Παντελή Τουτουντζή, ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη την επικρότησε που βρήκε το θάρρος να ξεβολευτεί και να βουτήξει στα βαθιά νερά των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας.

Από την Κύπρο έφτασε στο TV Queen η Αναστασία Αυγουστή και δηλώνει «πολυεργαλείο». Εργάζεται ως business developer σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία, είναι δασκάλα δημοτικού και εκφωνεί ένα σύντομο δελτίο ειδήσεων σε τοπικό κανάλι της Μεγαλονήσου.

 

Στην απόπειρά της να παρουσιάσει κοινωνική εκπομπή τα πήγε καλά για πρώτη φορά, ακούγοντας πολύ θετικά λόγια από όλους.

Η «διεθνής», Vasilia Niles μεγάλωσε σε Ελλάδα και Αμερική. Στις Ηνωμένες Πολιτείες σπούδασε στο UCLA Μοριακή Βιολογία και σκηνοθεσία και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη μόδα. Ο μπαμπάς της δούλευε για τη NASA εξού και η αγάπη της για το διάστημα.

 

Τα ρούχα της εμπνέονται όλα από το διάστημα και απόψε παρουσίασε το μαγκαζίνο «Διαστημικός τουρισμός».

Η Αγάπη Λυδιώτη έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και διψά να αναδειχθεί Tv Queen. Είναι interior designer, λατρεύει τα ταξίδια και σαν προσωπικότητα είναι δυναμική και ευαίσθητη.

Δεν πτοείται από τις κριτικές αρκεί να είναι καλοπροαίρετες γιατί θέλει συνεχώς να βελτιώνεται.

 

Χλιαρό το στίγμα που άφησε στην παρουσίαση του late night show Night out with love, καθώς δεν έδειξε το «ειδοποιό στοιχείο» της σε σχέση με τις άλλες κοπέλες.

Την Τζένη Λάττου την έχουμε γνωρίσει ξανά ως καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Είναι χορεύτρια και μοντέλο και έλκει καταγωγή από την πλευρά της μαμάς της από τη Σιγκαπούρη. «Σταρ γεννιέσαι δεν γίνεσαι», είναι το μότο της και η ίδια δηλώνει γεννημένη να φορέσει το στέμμα της TV Queen.

Επίσης, νιώθει πομπός θετικής ενέργειας και λατρεύει τη γυμναστική.

 

Η παρουσία της κέντρισε το ενδιαφέρον των κριτών με την πλεξούδα της να αποθεώνεται από τον Παντελή Τουτουντζή.

To άρθρο TV Queen – Ιωάννα Μαλέσκου: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα, η «Μενεγάκη των Σερρών» και το «πολυεργαλείο» από την Κύπρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
TV Queen – Ιωάννα Μαλέσκου, Όλα, Μενεγάκη, Σερρών, Κύπρο,TV Queen – ioanna maleskou, ola, menegaki, serron, kypro