Άλεξ Παναγή για τη βραδιά του My Number One: Όταν δεν έρχονταν οι βαθμοί, έφυγαν όλοι απο το Green room

23:01 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

“Κατάφερα να ανέβω στη σκηνή αλλιώς θα έπαιρνε τη θέση μου ο Χρήστος Δάντης” αποκαλύπτει ο Άλεξ Παναγή.

Μια αναδρομή στον χρόνο και την χρονιά που βρέθηκε στην Eurovision με την ελληνική αποστολή, όταν μας εκπροσώπησε με το “My number one” η Έλενα Παπαρίζου, έκανε ο Άλεξ Παναγή μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του MEGA.

«Από τις συμμετοχές μου στη Eurovision

ξεχωρίζω εκείνη από το ’89, όταν πάτησα το πόδι μου για πρώτη φορά στη σκηνή του διαγωνισμού, τη δεύτερη το ’95, όταν εκπροσώπησα την Κύπρο, και το 2005, όταν ήμουν στα φωνητικά μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και της κρατούσα το χέρι όταν στην αρχή δεν μας ερχόντουσαν βαθμοί. Κερδίσαμε τη Eurovision παρέα».

«Τρεις ημέρες πριν τον Τελικό, ήμουν στο νοσοκομείο υπό φρουρά της ΕΡΤ. Δεν έπρεπε να μου πει κανείς τίποτα και να μη μάθει κανείς τίποτα.

Είχα πάθει βρογχοπνευμονία, που επηρέασε τις φωνητικές χορδές» εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής το πρωινό της Δευτέρας στο Μεγάλο Κανάλι.

«Με είχαν δύο μέρες στο νοσοκομείο, δεν έγινε τίποτα. Ήρθε ο Χρήστος Δάντης, μου έφερε δύο χάπια από τα δικά μας τα ελληνικά τα «δυνατά» και μέσα σε 5 λεπτά ήρθε πίσω η φωνή μου και κατάφερα να ανέβω στη σκηνή.

Αλλιώς θα έπαιρνε τη θέση μου ο Χρήστος Δάντης. Όταν πήγαμε στο green room, η Έλενα ήταν πολύ αγχωμένη.

Καθίσαμε στον καναπέ, δίπλα στην Έλενα, ξεκίνησε η βαθμολογία και δεν παίρναμε πόντους. Έφυγαν όλοι, έβγαιναν έξω και κάπνιζαν. Ένιωσαν ότι κάτι πήγε στραβά» περιέγραψε, επίσης, ο Άλεξ Παναγή στις νέες αυτές τηλεοπτικές του δηλώσεις.

To άρθρο Άλεξ Παναγή για τη βραδιά του My Number One: Όταν δεν έρχονταν οι βαθμοί, έφυγαν όλοι απο το Green room δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα