Αλέξανδρος Βάρθης για τις «Ψυχοκόρες»: Στα γυρίσματα η Ασημένια Βουλιώτη ανέβαινε σε ένα σκαλοπάτι γιατί είμαι 1,93

02:50 22/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Αλέξανδρος Βάρθης βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21.05.2024). Ο γνωστός ηθοποιός φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες».

«Οι Ψυχοκόρες ήταν η πρώτη σειρά που, όταν διάβασα το σενάριο, είπα ότι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το κάνω», αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Βάρθης.

Ο 40χρονος ηθοποιός είπε ακόμη ότι στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς, η Ασημένια Βουλιώτη ανέβαινε σε ένα σκαλοπάτι,

επειδή ο ίδιος είναι πολύ ψηλός 1,93.

Ο Αλέξανδρος Βάρθης αναφέρεται επίσης στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ εξομολογείται και τη φοβία που του έχει δημιουργηθεί μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού:

«Με πήγαν οι γονείς μου σε μία παράσταση της Ξένιας Καλογεροπούλου και εκεί κατάλαβα για πρώτη φορά ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Μπήκα στη δραματική σχολή στα 24, μέχρι τότε ήμουν στο Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής».

«Βέβαια, στην πρώτη μου παράσταση ο πατέρας μου δεν ήρθε, γιατί είχε… πονοκέφαλο. Όταν του πέρασε, ήρθε και έκτοτε έγινε ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου», περιγράφει ο γνωστός ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δούλευα ως ταξιθέτης όσο ήμουν στη δραματική σχολή. Εκεί με είδε ο Θοδωρής Πετρόπουλος και με πήρε στο Κάτω Παρτάλι. Οι Ψυχοκόρες ήταν η πρώτη σειρά που, όταν διάβασα το σενάριο, είπα ότι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το κάνω. Στα γυρίσματα η Ασημένια Βουλιώτη ανέβαινε σε ένα σκαλοπάτι, γιατί είμαι 1,93».

«Με τη σύντροφό μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί και ήταν συνειδητή η απόφασή μας να γίνουμε γονείς. Η καινούργια μου φοβία έχει να κάνει με το παιδί που ήρθε πρόσφατα στη ζωή μου. Δεν περνάει ποτέ, πάντα θα φοβάσαι», εκμυστηρεύεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αλέξανδρος Βάρθης.

 

To άρθρο Αλέξανδρος Βάρθης για τις «Ψυχοκόρες»: Στα γυρίσματα η Ασημένια Βουλιώτη ανέβαινε σε ένα σκαλοπάτι γιατί είμαι 1,93 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξανδρος Βάρθης, Ψυχοκόρες, Ασημένια Βουλιώτη, 193,alexandros varthis, psychokores, asimenia voulioti, 193