Ανδρέας Μικρούτσικος στο TV Queen: Φοράς μίνι και βλέπω παραπέρα – Η αντίδραση της Κατερίνας Γκαγκάκη

01:13 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Πάγωσε» τους πάντες στο TV Queen ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο έμπειρος παρουσιαστής θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την εξωτερική εμφάνιση μίας διαγωνιζόμενης.

«Φοράς μίνι και βλέπω παραπέρα…», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τη φράση αυτή του γνωστού παρουσιαστή να σκορπά αμηχανία στο Queen TV.

«Μη λες ανοησίες, Ανδρέα! Έλα τώρα», αντέδρασε η Κατερίνα Γκαγκάκη, μπροστά στην παρουσιάστρια

Ιωάννα Μαλέσκου και τους καθηγητές του ριάλιτι του OPEN που βρίσκονταν πλάι στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Μία τελευταία παρατήρηση! Μπράβο στο καινούργιο πλατό. Εκτός των άλλων, βλέπω που γυαλίζει και εσύ που φοράς μίνι, βλέπω παραπέρα από αυτό που βλέπω εδώ και εκεί. Μα είναι απίστευτο αυτό! Μην με πλησιάζετε! Μην με πιάνεις, μην με πλησιάζεις», σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και καθηγητής της σχολής για παρουσιάστριες, απευθυνόμενος στην 28χρονη Μαριαλένα Βούλγαρη.

«Βρε Ανδρέα», αναφώνησε αμέσως η οικοδέσποινα του TV Queen, Ιωάννα Μαλέσκου με τον Παντελή Τουτουντζή να δυσανασχετεί, επίσης, και να επισημαίνει «παιδιά, δεν το πιστεύω! Μα είναι δυνατόν;».

 

«Mες στην ψυχή μας να βλέπεις…», παρότρυνε τον Ανδρέα Μικρούτσικο η Ιωάννα Μαλέσκου, επιχειρώντας να ξεπεράσει τη γενικότερη ευρύτερη αμηχανία.

To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος στο TV Queen: Φοράς μίνι και βλέπω παραπέρα – Η αντίδραση της Κατερίνας Γκαγκάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρέας Μικρούτσικος, TV Queen, Φοράς, Κατερίνας Γκαγκάκη,andreas mikroutsikos, TV Queen, foras, katerinas gkagkaki