«Άντρες με έπιαναν σε μέρη που απαγορεύεται, δεν αντιδρούσα γιατί ντρεπόμουν» αποκαλύπτει η Ελένη Κοκκίδου

19:42 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ελένη Κοκκίδου αναφορικά με την καριέρα της ως ηθοποιός, την περιπέτεια με την υγεία της και την παρενόχληση που βίωνε ως νεαρό κορίτσι.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η γνωστή ηθοποιός για τον ρόλο της στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί «Να με λες μαμά», αλλά και για την περίοδο που χρειάστηκε να περάσει στην εντατική. Η Ελένη Κοκκίδου αποκάλυψε και για τα περιστατικά κακοποιητικής συμπεριφοράς που έχει αναγκαστεί να αντιμετωπίσει

στο παρελθόν.

«Ήταν ένα μεγάλο δώρο για εμένα να λάβω μέρος σε μία δραματική σειρά. Κάνω μια γυναίκα η οποία κάποια στιγμή πήγε στη φυλακή και για αυτό στερήθηκα την κόρη μου. Την οποία υιοθέτησε ένα ζευγάρι πλούσιων ανθρώπων. Προτίμησα να μην την ξαναδώ ποτέ βγαίνοντας από εκεί για να μην της αναστατώσω τη ζωή. Είναι τόσο σύγχρονο πράγμα, καθημερινό. Είμαι συγκλονισμένη γιατί αυτά γινόντουσαν πάντα και θα γίνονται πάντα. Γιατί γίνονται κρυφά», δήλωσε για τον ρόλο της.

«Εγώ ως κορίτσι πάντα είχα τους άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη που απαγορεύεται μέσα στο τρόλεϊ, το λεωφορείο, στον δρόμο θα μου μιλούσαν αισχρά για το σώμα μου. Είμαι από μία οικογένεια που δεν με είχαν μάθει να αντιδρώ, ήμουν ευγενής και λίγο χάπατο που λέει και η μητέρα μου και απλά προσπαθούσα να αλλάξω θέση, ντρεπόμουν, τι να πώ», αποκάλυψε για τα χρόνια που ήταν νεότερη.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν συνήλθα και βγήκα από την εντατική είναι τι θα μπορούσαν να ζήσουν οι γονείς μου αν εγώ πέθαινα», είπε για την

To άρθρο «Άντρες με έπιαναν σε μέρη που απαγορεύεται, δεν αντιδρούσα γιατί ντρεπόμουν» αποκαλύπτει η Ελένη Κοκκίδου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άντρες, Ελένη Κοκκίδου,antres, eleni kokkidou