«Με Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφουν οι αιώνιοι φοιτητές και η ανομία στα πανεπιστήμια» - Η ανάρτηση Κεραμέως

17:38 11/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Απάντηση έδωσε η Νίκη Κεραμέως στις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία, εν όψει των εκλογών 2023. «Με ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα επιστρέφει η αποσύνδεση επαγγελματικής εκπαίδευσης από τις ανάγκες της αγοράς και της κοινωνίας», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας.

Με ανάρτηση στα social media,

η Νίκη Κεραμέως απαντά στους βασικούς άξονες και τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία, που ανακοινώθηκαν από το τμήμα Παιδείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, 40 μέρες πριν τις εκλογές 2023.

«Ο λαϊκισμός & η ανευθυνότητα δεν έχουν θέση στην Παιδεία», ανέφερε η υπουργός Παιδείας και σημειώνει:

«Με ΣΥΡΙΖΑ και Αλ. Τσίπρα επιστρέφουν οι αιώνιοι φοιτητές, εισαγωγή και πάλι στα ΑΕΙ με 1/20, κατάργηση αξιολόγησης, αποσύνδεση επαγγελματικής εκπαίδευσης από τις ανάγκες της αγοράς & της κοινωνίας, άσυλο ανομίας στα ΑΕΙ».

Με @syriza_gr & @atsipras : επιστρέφουν οι αιώνιοι φοιτητές, εισαγωγή και πάλι στα ΑΕΙ με 1/20, κατάργηση αξιολόγησης, αποσύνδεση επαγγελματικής εκπαίδευσης από τις ανάγκες της αγοράς & της κοινωνίας, άσυλο ανομίας στα ΑΕΙ.Ο λαϊκισμός & η ανευθυνότητα δεν έχουν θέση στην παιδεία.

— Niki Kerameus (@nkerameus) April 11, 2023

To άρθρο «Με Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφουν οι αιώνιοι φοιτητές και η ανομία στα πανεπιστήμια» - Η ανάρτηση Κεραμέως δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκλογές 2023 – Κεραμέως, ΣΥΡΙΖΑ,ekloges 2023 – kerameos, syriza