Ελεονώρα Μελέτη: Ένιωθα ότι ο κόσμος θέλει να κάνει εμετό πάνω μου – Ακροδεξιοί με έλεγαν σκουπίδι

03:36 17/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή Status του Astra Tv. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε στην περίοδο που αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα

με μία βαλίτσα στο χέρι.

Ειδικότερα, η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η Ελεονώρα Μελέτη, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω αποδεσμευτεί πλέον από τον Πρωινό Καφέ, αλλά δεν νιώθω όμορφα στη χώρα μου. Δεν νιώθω ούτε ευπρόσδεκτη, ούτε συμπαθητική, ούτε ότι με αγαπάει ο κόσμος, ούτε ότι με αποδέχεται. Τώρα θυμίζω πως δεν είχαμε και social media οπότε εγώ βίωνα την αίσθηση ότι ο κόσμος απ’ έξω με βλέπει στον δρόμο, έχει πιστέψει όλα αυτά που ακούει για μένα στην τηλεόραση και με σιχαίνεται ή με λυπάται ή κάνει εμετό πάνω μου».

«Επομένως δεν μπορούσα, δεν ήθελα, να μένω άλλο εδώ και πήρα μια βαλίτσα και σηκώθηκα και έφυγα χωρίς προορισμό. Αποφάσισα στην Ντόχα, που ήταν η πρώτη στάση, που θα πάω και πήγα στο Μπαλί».

«Αφέθηκα λίγο στην ροή των πραγμάτων. Όταν προσγειώθηκα στο Μπαλί, είχα πάρει έναν τουριστικό οδηγό και διάβαζα για τον πολιτισμό της Ινδονησίας. Έλεγαν για μια ημέρα σιωπής, που την γιορτάζουν δυο φορές τον χρόνο γιατί η σιωπή για τους Μπαλινέζους είναι κάτι ιερό και άμα θες να ανακαλύψεις και συ τα οφέλη, μπορείς να πας να κλειστείς μέσα σε ένα κέντρο σιωπής για 3, 6, 9 ή 12 ημέρες. Αναλόγως πόσο αντέχεις. Πήγα, δεν είχα να χάσω κάτι και ξεκίνησα μένοντας σε αυτό το κέντρο σιωπής να επεξεργάζομαι σιγά σιγά την ψυχή μου».

«Μετά έφυγα ακολουθώντας κάποιες οδηγίες ανθρώπων που γνώρισα εκεί, ήρθα σε επαφή με έναν άνθρωπο που ήταν επιστήμονας, ψυχολόγος – ψυχίατρος. Άνθρωπος του πνεύματος που με αυτόν δούλεψα πραγματικά πάρα πολύ ωραία και μου έδωσε πολύτιμες εργαλεία, τα οποία εκμεταλλεύτηκα στη συνέχεια πάρα πολύ για το δρόμο προς την ψυχική ανθεκτικότητα» συμπλήρωσε, στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ουσιαστικά μετά από κάποιες εβδομάδες, νιώθοντας πολύ πιο δυνατή, αποφάσισα να γυρίσω στην χώρα μου με το κεφάλι ψηλά και χωρίς να φοβάμαι κανέναν. Γνωρίζοντας σιγά σιγά ποια είμαι και τι θέλω και τη συνέχεια την είδατε στην οθόνη σας».

Ελεονώρα Μελέτη: «Με αποκαλούσαν σκουπίδι της κοινωνίας»

«Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω ακούσει! Ας αποφασίσουν, όμως, τι από όλα είμαι, γιατί εγώ ξέρω τι είμαι», λέει, συνεχίζοντας η Ελεονώρα Μελέτη, καλεσμένη του Κωνσταντίνου Καμέα στον Astra Tv.

Η παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία μιλώντας για την απόφαση να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού και τα «εμπόδια» της αναγνωρισιμότητας αποκάλυψε, παράλληλα, τις επιθέσεις που δέχθηκε από ακροδεξιούς για παλαιότερες συνεντεύξεις της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε πως «δεν ξέρω αν μπορεί να συμβάλει η αναγνωρισιμότητα στην έκβαση ενός θετικού αποτελέσματος στις εκλογές. Μπορώ να πω όμως ότι μου δημιουργεί προβλήματα. Κάποιοι λένε «εντάξει, την Ελεονώρα την ξέρουμε και θα πάμε να την ψηφίσουμε γιατί είναι γνωστή». Δεν είναι έτσι. Δεν κάνουμε καλλιστεία, δεν είμαστε στο Tv Queen για να πεις «πάμε να ψηφίσουμε μια παρουσιάστρια». Δεν πάμε να κάνουμε εκπομπή, πάμε να κάνουμε άλλα πράγματα».

«Επομένως θεωρώ ότι όχι, η αναγνωρισιμότητα δεν βοηθάει. Ίσως κάποιος να αναγνωρίζει περισσότερο το όνομα σε σχέση με άλλα που είναι στο ευρωψηφοδέλτιο και αυτό συμβαίνει παντού. Από την άλλη εμένα μόνο προβλήματα μου δημιουργεί αυτό! «Δεν έχεις πολιτική ράχη», «τι δουλειά έχει μία τηλεπερσόνα στην ευρωβουλή;», θα πει ο άλλος αν δεν ξέρει και το βιογραφικό σου, «τι δουλειά έχει ο πανελίστας;», «τι δουλειά έχει ο παρουσιαστής;». Όλο αυτό αφορά σε μια μεγάλη μερίδα πληθυσμού που ουσιαστικά σε αμφισβητεί μέσα από την ιδιότητα σου».

«Τι έχουν να πουν όμως όλοι αυτοί όταν μέσα από τα «Μεσάνυχτα» έδινα βήμα σε ανθρώπους που είχαν διαφορετικότητα και ιδιαιτερότητα και μου έλεγαν ότι «προάγω, ως σκουπίδι της κοινωνίας, ανθρώπους που θα καταστρέψουν τον πυρήνα της οικογένειας»; Ξέρεις τι μπούλινγκ έχω φάει και τι απειλές έχω δεχθεί από ακροδεξιούς επειδή φιλοξενούσα στις εκπομπές μου, πριν από 6 – 7 χρόνια, ομοφυλόφιλους, ζευγάρια, ανθρώπους που ήταν διεμφυλικοί; Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω ακούσει! Ας αποφασίσουν όμως τι από όλα είμαι γιατί πραγματικά εγώ ξέρω τι είμαι», πρόσθεσε, ακόμα, η Ελεονώρα Μελέτη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Ένιωθα ότι ο κόσμος θέλει να κάνει εμετό πάνω μου – Ακροδεξιοί με έλεγαν σκουπίδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα