Εντυπωσιακοί οι Κρις Πρατ και Κάθριν Σβαρτζενέγκερ στην πρεμιέρα του «The Garfield Movie» στο Λος Άντζελες

18:05 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Το παρών έδωσε στην πρεμιέρα της νέας παιδικής ταινίας «The Garfield Movie», ο Κρις Πρατ τον οποίο συνόδευε η σύζυγός του Κάθριν Σβαρτζενέγκερ, στο Λος Άντζελες.

Ντυμένος με ένα καφέ καρό κοστούμι, ο γνωστός ηθοποιός, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με την σύζυγό του στην οθόνη. «Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχη. Γιατί είναι πραγματικά μια πολύ καλή ηθοποιός» είπε για την Καθριν Σβαρτζενέγκερ ο Κρις Πρατ, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στην ολοκαίνουργια ταινία του franchise

με τον εμβληματικό πορτοκαλί γάτο που λατρεύει τα λαζάνια.

«Όταν κάνει μιμήσεις της λέω ότι είναι πολύ καλή. Όμως εκείνη μου απαντά: ‘Με τίποτα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω. Θα γελούσα πάρα πολύ’», προσθέτει ο σταρ και επιβεβαιώνει ότι όταν αρχίζει να γελάει δεν σταματά. «Οπότε, μάλλον θα γελούσε κατά τη διάρκεια της λήψης και θα την χάλαγε» είπε ο ίδιος.

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2019 και έχει δύο κόρες ενώ ο Pratt μοιράζεται τον γιο του, Jack, με την πρώην σύζυγό του Anna Faris.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Garfield Movie (@garfieldmovie)

Πόζαρε επίσης στο κόκκινο χαλί με τον παραγωγό John Cohen και με τους συμπρωταγωνιστές του, Hannah Waddingham, Cecily Strong και Harvey Guillén.

O δημιουργός του Garfield, Τζιμ Ντέιβις και εκτελεστικός παραγωγός στη νέα ταινία άφησε τα αποτυπώματα του χεριού του στο περίβολο του ιστορικού θεάτρου όπως έχουν κάνει στο παρελθόν και άλλοι σταρ του Χόλυγουντ.

«Μια ταινία όπως ο Garfield, είναι πραγματικά κατάλληλη για όλες τις ηλικίες… ο γιος μου είναι 11 ετών και έχει δει πολλές από τις ταινίες μου, αλλά τα κορίτσια μου δεν έχουν δει ακόμη τίποτα οπότε αυτό θα είναι μάλλον το πρώτο πράγμα που θα δουν», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

To άρθρο Εντυπωσιακοί οι Κρις Πρατ και Κάθριν Σβαρτζενέγκερ στην πρεμιέρα του «The Garfield Movie» στο Λος Άντζελες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εντυπωσιακοί, Κρις Πρατ, Κάθριν Σβαρτζενέγκερ, The Garfield Movie, Λος Άντζελες,entyposiakoi, kris prat, kathrin svartzenegker, The Garfield Movie, los antzeles