Επεισοδιακή καταδίωξη και τρεις συλλήψεις στη Νέα Σμύρνη

16:36 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Επεισοδιακή καταδίωξη το βράδυ της Κυριακής (12/05/2024) στη Νέα Σμύρνη με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη τριών ανδρών ηλικίας 43,22, και 31 ετών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 22:30 το βράδυ αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν να κινείται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου

στη Νέα Σμύρνη ένα ύποπτο όχημα με τρία άτομα και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, όμως δεν σταμάτησε και ξεκίνησε καταδίωξη.

Ειδικότερα ο οδηγός του οχήματος δεν υπάκουσε στην εντολή των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το ύποπτο όχημα ακινητοποιήθηκε στη συμβολή των οδών Αϊδινίου και Σταμούλη.

Στη συνέχεια οι τρεις άντρες κατέβηκαν από το όχημα και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν για απείθεια και παραβάσεις του ΚΟΚ, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο να είχαν διαπράξει προηγουμένως διάρρηξη σε κάποιο σπίτι ή κατάστημα καθώς στην προσπάθεια τους να διαφύγουν πέταξαν στο έδαφος ένα φορητό υπολογιστή ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και ένα σφραγισμένο κουτί με νομίσματα.

To άρθρο Επεισοδιακή καταδίωξη και τρεις συλλήψεις στη Νέα Σμύρνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επεισοδιακή, Σμύρνη,epeisodiaki, smyrni