Εικόνες από την εκτροπή νταλίκας στην εθνική Αθηνών - Λαμίας που έφερε κυκλοφοριακά προβλήματα

10:27 15/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Το τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας σημειώθηκε τα ξημερώματα. Μετά την εκτροπή νταλίκας, έκλεισε το ένα ρεύμα και άρχισαν να παρατηρούνται κυκλοφοριακά προβλήματα…

Η εκτροπή της νταλίκας σημειώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα στις στροφές της Υλίκης και συγκεκριμένα στο 100ο χλμ Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν ο οδηγός από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο

κεντρικό διάζωμα.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο το βαρύ όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ από την εκτροπή μέρος του φορτίου της νταλίκας βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο γέμισε με χρώματα, κόλλες και άλλα οικοδομικά υλικά που μετέφερε το φορτηγό.

Από καθαρή τύχη τα υλικά αυτά δεν έπεσαν πάνω σε άλλα οχήματα που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα και έτσι αποφεύχθηκε σοβαρό ατύχημα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το ρεύμα προς Λαμία, όπου σκορπίστηκαν τα υλικά παρέμεινε κλειστό για αρκετές ώρες, ενώ από μια λωρίδα κυκλοφορίας γίνεται η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα, μέχρι να αποσυρθεί με γερανό η νταλίκα.

To άρθρο Εικόνες από την εκτροπή νταλίκας στην εθνική Αθηνών - Λαμίας που έφερε κυκλοφοριακά προβλήματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εθνική, Αθηνών – Λαμίας, Εικόνες,ethniki, athinon – lamias, eikones