Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο, όταν γίνεται η διάγνωση είναι το πρώτο σοκ

21:34 4/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», και όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για το αν έχει βιώσει κάποια σοβαρή ασθένεια στο κοντινό του περιβάλλον, εκείνος μίλησε για την απώλεια του πατέρα του.

«Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο το 2012, μέσα σε τρεις μήνες. Η αρχή όταν το μαθαίνεις που γίνεται η διάγνωση είναι το πρώτο σοκ, μπαίνεις σε μια διαδικασία να ξέρεις τι να περιμένεις στην πορεία.

Όταν έρχεται η κατάληξη είσαι λίγο… έχεις προλάβει να χαιρετήσεις», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Θεωρώ

ότι είναι πολύ καλύτερο από το να γίνει κάτι απότομο ξαφνικά και να μην προλάβεις να αποχαιρετήσεις τον άλλον. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, όλη αυτή η διαδικασία και όλο αυτό το δέσιμο που υπάρχει μέχρι να συμβεί αυτό», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Όταν, όμως, ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε τον ηθοποιό στην εκπομπή, δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την αλλαγή στην εμφάνισή του. Τότε, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε πως έχασε 12 κιλά.

«Αδυνάτισα γιατί τρέχω και δε φτάνω. Δε θα κάτσω να φάω μετά τις 11-12 το βράδυ. Ένιωθα ότι πρέπει να αδυνατίσω αλλά από ένα σημείο και μετά ο οργανισμός τρελάθηκε και έχανα κατά ριπάς.

Έχασα 12 κιλά. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα στην υγεία μου» είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Να πάρω 1-2 κιλά δε με πειράζει, αλλά όχι με πίτσες…. Εγώ μαγειρεύω στο σπίτι, αλλά τώρα δε προλαβαίνω… Πάντα έκανα “γουρουνιές” στο φαγητό. Παχαίνω αλλά χάνω και πολύ εύκολα», πρόσθεσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

To άρθρο Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο, όταν γίνεται η διάγνωση είναι το πρώτο σοκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα