Γρηγόρης Αρναούτογλου για Δημήτρη Σταρόβα: Αυτές οι στιγμές θέλουν λίγο σεβασμό σε αυτά που λέμε

19:03 19/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα του «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή αλλά και για τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο με εγκεφαλικό.

«Πήγα χθες και τον είδα. Αυτές οι στιγμές θέλουν λίγο σεβασμό σε αυτά που λέμε. Κάνουμε τον σταυρό μας να είναι όλα καλά», ανέφερε σε σημερινές (19.05.2024) δηλώσεις του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Ο

παρουσιαστής, αναφέρθηκε και για τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή που θα βγει στον αέρα τη νέα σεζόν.

Η εκπομπή θα προβάλλεται για περίπου τρεις μήνες.

«Έχω πιο πολύ κέφι τώρα για την ταξιδιωτική εκπομπή. Είναι φανταστικό. Σκοπός είναι να την δείτε και να σας αρέσει. Το όνομα δεν το λέμε ακόμα».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Ιταλού σκηνοθέτη, Στέφανο Σαρτίνι, πως δεν ξέρει εάν η εκπομπή του θα πάει καλά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε:

«Ταλέντο δεν ξέρω εάν είμαι. Κάθε άνθρωπος δημιουργεί ό,τι μπορεί και ό,τι φαντάζεται. Να είναι αλλά ο Στέφανο, και καταλαβαίνω τι θέλει να πει αλλά ακόμα και αν η εκπομπή θυμίζει κάτι από το παρελθόν, έχει στοιχεία του παρόντος».

To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου για Δημήτρη Σταρόβα: Αυτές οι στιγμές θέλουν λίγο σεβασμό σε αυτά που λέμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γρηγόρης Αρναούτογλου, Δημήτρη Σταρόβα, Αυτές,grigoris arnaoutoglou, dimitri starova, aftes