Η συγκλονιστική ερμηνεία για τα Τέμπη από Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαριάννα Τουμασάτου και άλλους καλλιτέχνες

14:44 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ένα τραγούδι «γροθιά» στο στομάχι ερμήνευσαν η Πηνελόπη Ανστασοπούλου, η Μαριάννα Τουμασάτου και πολλοί άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες προς τιμήν της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη.

«Θα στείλω όταν φτάσω» είναι ο τίτλος του συγκινητικού τραγουδιού, μέσα από το οποίο αναβιώνει όλη η Ελλάδα εκείνο το φρικτό δυστύχημα με τα δύο τρένα, όπου 57 άνθρωποι, κυρίως νέοι, βρήκαν τραγικό θάνατο. Στην απαγγελία η Μαριάννα Τουμασάτου και στην ερμηνεία οι: Πηνελόπη Αναστασοπούλου,

Αντώνης Λουδάρος, Ελένη Καρακάση, Θοδωρής Αντωνιάδης, Μέμος Μπεγνής και Ματίνα Νικολάου.

Το τραγούδι – αφιέρωμα στα θύματα των Τεμπών αποτελεί ταξίδι στις ψυχές, στη δικαίωση που αναζητούν, στον πόνο, στη ζωή αυτών που χάθηκαν, στη ζωή εκείνων που έμειναν, που πονούν και θρηνούν αδιάλειπτα.

Ολόκληρη η χώρα από τον Φεβρουάριο του 2023 θρηνεί τα θύματα που χάθηκαν στο δυστύχημα. Οι γνωστοί καλλιτέχνες μέσω της τέχνης αποδίδουν με τον τρόπο τους ένα φόρο τιμής τόσο στα παιδιά που πέθαναν αλλά και σε όσους βίωσαν τον πόνο σαν γονείς, αδέλφια, φίλοι, γνωστοί ή απλώς ως άνθρωποι.

Συντελεστές του τραγουδιού:

Μουσική: Ανδρέας Καρανίκας

Στίχοι: Βάσια Αργέντη

Ενορχήστρωση: Στέλιος Φράγκους

Mixed & master: Γιάννης Βαφειάδης

Στις 28 Φεβρουαρίου 2023, ένα τρένο που αναχώρησε από την Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε μετωπικά, στην περιοχή των Τεμπών κοντά στη Λαμία, με εμπορική αμαξοστοιχία που βρισκόταν στις ίδιες ράγες και ταξίδευε στην κάθοδο. Το συμβάν συγκλόνισε όλους του Έλληνες πολίτες οι οποίοι ακόμη πονούν με την ανάμνηση του δυστυχήματος. 

To άρθρο Η συγκλονιστική ερμηνεία για τα Τέμπη από Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαριάννα Τουμασάτου και άλλους καλλιτέχνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα