Ιλένια Ουίλιαμς: Θα ήθελα να πάω στη Eurovision αλλά να το μοιραστώ μαζί με κάποιον άλλο

13:04 18/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Θα με πάρουν πάντα για να πάω στην Eurovision αλλά και με αφορμή ότι είχε πάει ο πατέρας μου» δήλωσε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Η Ιλένια Ουίλιαμς παραχώρησε συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι Νάνσυς Παραδεισανού και μίλησε για το σκάνδαλο με την ελληνική επιτροπή στη Eurovision και στην Ελένη Φουρέιρα αλλά και την επιθυμία της να βρεθεί στον διαγωνισμό. 

«Την περίοδο που

η Ελένη Φουρέιρα πήγε στη Eurovision και εκπροσώπησε την Κύπρο είχα πάει στην κριτική επιτροπή ως ραδιοφωνική παραγωγός. Είχα δώσει το 12αρι στην Ελένη.

Και τότε είχε γίνει σάλος με τις ψήφους που έδιναν, εγώ ψήφισα με αυτό που πίστευα και ήθελα και το είχα δώσει στην Ελένη», αποκαλύπτει για πρώτη φορά η Ιλένια Ουίλιαμς.

«Με αφορμή αυτό λοιπόν, θα με πάρουν πάντα για να πάω στην Eurovision αλλά και με αφορμή ότι είχε πάει ο πατέρας μου», συμπληρώνει η νεαρή τραγουδίστρια.

Θα την ενδιέφερε το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό;

«Θα ήθελα να πάω στη Eurovision αλλά θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί με κάποιον άλλο. Θα πήγαινα με την Εβελίνα Νικόλιζα, να το ζήσουμε μαζί», απαντά η Ιλένια Ουίλιαμς.

To άρθρο Ιλένια Ουίλιαμς: Θα ήθελα να πάω στη Eurovision αλλά να το μοιραστώ μαζί με κάποιον άλλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα