Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Μαρίνα Σάττι: Είναι ωραίο να βλέπουμε άλλες εικόνες

13:39 1/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι στυλιστικές της επιλογές στο video clip» παραδέχεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τόσο στις επαναληπτικές, θετικές, δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το πρόσωπο της όσο και στην προσπάθεια της Μαρίνας Σάττι με το “Ζάρι” στην Eurovision μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν την συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star και η Μυρσίνη Κοντού τη Μ. Τετάρτη (01.05.2024) στο STAR.

«Περνάμε πάρα πολύ ωραία στο Shopping Star, δόξα τω Θεώ όλα καλά.

Υπάρχει μία συμπάθεια και μία εκτίμηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και από τις δύο πλευρές. Σίγουρα θα συνεργαζόμουν μαζί του κάποια στιγμή, με μεγάλη μου χαρά. Ειδικά με ανθρώπους που είναι επαγγελματίες και ξέρουν τη δουλειά τόσα πολλά χρόνια. Έχεις να μάθεις πάρα πολλά πράγματα από αυτούς» τόνισε, αρχικά, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια.

«Η Μαρίνα Σάττι είναι μία καλλιτέχνης που – απ’ όσο γνωρίζω από κοινούς μας συνεργάτες – δουλεύει τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος και τα δίνει όλα. Της εύχομαι καλή επιτυχία, με τη νίκη και να το χαρεί».

   

«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι στυλιστικές της επιλογές στο video clip. Πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή ότι οι άνθρωποι που έχουν διαφορετική αισθητική και απευθύνονται ενδεχομένως σε άλλα κοινά δεν συνάδουν πάντα με τους κοινούς κανόνες και τα δεδομένα. Είναι ωραίο να βλέπουμε άλλες εικόνες» επισήμανε, εν συνεχεία, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

To άρθρο Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Μαρίνα Σάττι: Είναι ωραίο να βλέπουμε άλλες εικόνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Μαρίνα Σάττι,iliana papageorgiou, marina satti