Ο 23χρονος έχει κατονομάσει τους δράστες της αιματηρής ενέδρας στο Ηράκλειο - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους

21:37 30/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Ανάστατη παραμένει η κοινωνία στο δήμο Γόρτυνας στο Ηράκλειο μετά την αιματηρή ενέδρα στο Καστέλι το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (30/04/2024).

Ο 23χρονος που δέχθηκε τους πυροβολισμούς ενώ κινούντας με το όχημά του σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο νοσηλεύεται με διαμπερές τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει

ανησυχία καθώς όπως αναφέρει το cretapost, σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έχει πειραχθεί κάποιο ζωτικό του όργανο και ο τραυματίας είναι αιμοδυναμικά σταθερός, όπως δήλωσε και η γιατρός του Κέντρου Υγείας Χάρακα Εύα Λαδουκάκη.

Τόσο στο νοσοκομείο όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Γόρτυνας ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Η κατάθεση του 23χρονου

Το θύμα φέρεται να έχει κατονομάσει τους δράστες της επίθεσης εναντίον του με τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. να τους αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για συγγενικά πρόσωπα με τα οποία και στο παρελθόν είχαν προστριβές.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (30/04/2024) όταν ο 23χρονος ενώ κινούνταν με το 4χ4 όχημα του στο χωριό Τσιφούτ Καστέλι, δέχτηκε βροχή πυροβολισμών από καλάσνικοφ και όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, σώθηκε από «θαύμα».

Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε από συγγενικά του πρόσωπα στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και από εκεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν πάρει ακόμα καταθέσεις ωστόσο γνωρίζουν την ταυτότητα των δραστών. Μάλιστα εξετάζουν προσεκτικά ανάλογο περιστατικό που σημειώθηκε πριν από ένα χρόνο στην περιοχή με εμπλεκόμενο τον 23χρονο τραυματία.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει την περιοχή

Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην περιοχή προσπαθώντας να συλλέξει κάλυκες από τον τόπο του αιματηρού επεισοδίου αλλά και μαρτυρίες από τους κατοίκους της περιοχής.

Από τα ευρήματα φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ότι εκτός από καλάσνικοφ χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες και πιστόλι.

To άρθρο Ο 23χρονος έχει κατονομάσει τους δράστες της αιματηρής ενέδρας στο Ηράκλειο - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, 23χρονος,irakleio, 23chronos