Λένα Μαντά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Ο Γιώργος έχει μόνιμα οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο

07:46 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (15.05.2024) και του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένη η συγγραφέας Λένα Μαντά. «Έχει έρθει η ζωή μου τούμπα, είμαστε μαζί 41 χρόνια», λέει για τη σκληρή καθημερινότητα λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας του συζύγου της, Γιώργου.

Η Λένα Μαντά εξομολογήθηκε στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά από τα προβλήματα υγείας που παρουσιάστηκαν στον σύζυγό της: «Ο Γιώργος δεν μπορεί πια να με συνοδεύσει.

Πέρυσι τον Μάιο παρουσίασε πνευμονική ίνωση και έχει μόνιμο οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο».

Κουράζεται ακόμα και με το οξυγόνο, του έχουμε φορητό μηχάνημα, αλλά δεν είναι για πολλά ζόρια. Γενικά τον έχουμε σαν γλόμπο στο σπίτι, αναφέρει η δημοφιλής συγγραφέας, συμπληρώνοντας ότι:

«Έχει ένα καλώδιο για να περιφέρεται μέσα στο σπίτι. Όταν τον χάνουμε, τραβάμε το καλώδιο. Είμαστε μαζί 41 χρόνια. Πριν από 7 χρόνια είχε περάσει διαχωριστικό ανεύρυσμα και το ξεπέρασε.

Έχει έρθει η ζωή τούμπα και έχει αλλάξει όλη η καθημερινότητά μου. Κάνω πράγματα μόνη μου, που δεν με άφηνε ο Γιώργος να κάνω. Πηγαίναμε μαζί στο σούπερ μάρκετ και τώρα δεν μπορούμε πια να πάμε μαζί».

Αναφερόμενη στη σχέση με τα παιδιά της, δηλώνει πως είχε εμμονή με τα στερεότυπα, τούς επέβαλε πράγματα, αλλά με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας κατάφερε να ξεπεράσει πολλά από αυτά.

Τέλος, μιλώντας για τους γονείς της, είπε ότι την έκαναν να νιώθει περιττή στη ζωή τους…

«Ο πατέρας μου έζησε χαζή ζωή. Όταν πέθανε δεν έχασα κάτι που είχα. Όταν πέθανε η μάνα μου, τούς έδιωξα όλους από το σπίτι και κάθισα δίπλα της», κατέληξε η Λένα Μαντά.

To άρθρο Λένα Μαντά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Ο Γιώργος έχει μόνιμα οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λένα Μαντά, Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργος, 24ωρο,lena manta, grigori arnaoutoglou, giorgos, 24oro