Μαρίνα Σάττι non stop - Νέο βίντεο από τις πρόβες εν όψει του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision

02:04 2/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Σε φουλ ρυθμούς οι προετοιμασίες της Μαρίνας Σάττι, καθώς ο β’ ημιτελικός της Eurovision 2024 πλησιάζει. Στα social media «ανέβηκε» νέο βίντεο από τις πρόβες της ελληνικής αποστολής.

Η Μαρίνα Σάττι, που ήδη έχει κάνει την πρώτη της πρόβα στη σκηνή του Μάλμε, συνεχίζει την προετοιμασία της, χορεύοντας και τραγουδώντας το «Zari», ώστε να είναι όλα άψογα τη μεγάλη βραδιά του β’ ημιτελικού της Eurovision

2024.

«Οι πρόβες για την ελληνική αποστολή δεν σταματούν ποτέ! Καθημερινά η Μαρίνα και η ομάδα της δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό!», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός της ΕΡΤ για την Eurovision, ποστάροντας βίντεο από πρόβες της τραγουδίστριας με τους χορευτές.

 

Η Μαρίνα Σάττι με το πλατινένιο «Ζάρι» θα διεκδικήσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Eurovision, το βράδυ της 9ης Μαΐου, απέναντι σε Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Νορβηγία, Ολλανδία, Λετονία, Σαν Μαρίνο και Βέλγιο.

Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει το φλογερό τραγούδι της τρίτη κατά σειρά, με την Ελβετία να ακολουθεί, ενώ η Μάλτα πρόκειται να «ανοίξει» τη β’ φάση του ημιτελικού.

To άρθρο Μαρίνα Σάττι non stop - Νέο βίντεο από τις πρόβες εν όψει του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίνα Σάττι, - Νέο, Eurovision,marina satti, - neo, Eurovision