Ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης είχε συλληφθεί μετά την τελευταία καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία - Γιατί αφέθηκε αμέσως ελεύθερος

12:44 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό του 40χρονου εν διαστάσει συζύγου της 40χρονης, που φέρεται να είναι ο δολοφόνος της, που της πήρε τη ζωή, «καρφώνοντάς» την με το μαχαίσι στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Ο 40χρονος που αναζητείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συντρόφου του το πρωί της Πέμπτης (16.05.24) στο Μενίδι είχε συλληφθεί στις 7 Μαϊου μετά από καταγγελία του θύματος για ενδοοικογενειακή βία.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία,σωματική

βλάβη, εξύβριση και απειλή και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας την επόμενη ημέρα, στις 8 Μαΐου.

Ο 40χρονος παρέμεινε κρατούμενος για ένα βράδυ και την επόμενη ημέρα η εκδίκαση της υπόθεσης άρχισε κανονικά, αλλά η δίκη τελικά αναβλήθηκε για τις 17 Μαϊου για κρείσσονες αποδείξεις λόγω απουσίας της παθούσας.

Δικαστικές πηγές επισημαίνουν ότι ο εισαγγελέας που είχε τη δυνατότητα τον κράτησε μέχρι τη δική του την επόμενη ημέρα, αλλά από εκεί και πέρα μετά την αναβολή της δίκης κατά άρθρο 424 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας το δικαστήριο δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον αφήσει ελεύθερο υποχρεωτικά.

To άρθρο Ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης είχε συλληφθεί μετά την τελευταία καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία - Γιατί αφέθηκε αμέσως ελεύθερος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μενίδι, 40χρονος, 40χρονης,menidi, 40chronos, 40chronis