Νετανιάχου στην τραγουδίστρια του Ισραήλ για την Eurovision: Φώναξαν «μπου» κι εμείς φωνάξαμε «douze points»

23:31 12/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Με τη συμμετοχή του Ισραήλ στην Eurovision να έχει δημιουργήσει «πολεμικό» κλίμα τόσο μέσα όσο και έξω από την αρένα του μουσικού διαγωνισμού, ο πρωθυπουργός της χώρας Μπενιαμίν Νετανιάχου θέλησε να επικοινωνήσει με την τραγουδίστρια Εντέν Γκολάν, για να την συγχαρεί για την 5η θέση που κατέλαβε στο διαγωνισμό, παρά τις αποδοκιμασίες.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, που

επικοινώνησε με την Εντέν Γκολάν, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις αποδοκιμασίες και τα γιουχαϊσματα που δεχόταν η τραγουδίστρια του Ισραήλ όσο βρισκόταν στη σκηνή της Eurovision.

«Φώναξαν «boo’s» (δηλαδή γιουχαρίσματα) κι εμείς φωνάξαμε «douze» (δηλαδή 12άρι, δώδεκα πόντους) γράφει η λεζάντα του σχετικού βίντεο που ανέβηκε στο x, με την επικοινωνία του Νετανιάχου με την τραγουδίστρια.

עדן גולן – הם צעקו ״בוז״, אנחנו צעקנו ״דוז פואה״. תודה על הכבוד שהבאת לכולנו! pic.twitter.com/JE5VMTO4RU

— Benjamin Netanyahu – בנימין נתניהו (@netanyahu) May 12, 2024

Η τραγουδίστρια του Ισραήλ, επέστρεψε νωρίτερα σήμερα (12/5/24) στη χώρα της δηλώνοντας ότι είναι μεγάλη τιμή που είχε την ευκαιρία να την εκπροσωπήσει στον μουσικό διαγωνισμό.

To άρθρο Νετανιάχου στην τραγουδίστρια του Ισραήλ για την Eurovision: Φώναξαν «μπου» κι εμείς φωνάξαμε «douze points» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νετανιάχου, Ισραήλ, Eurovision, Φώναξαν,netaniachou, israil, Eurovision, fonaxan