Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στην ταινία «28 Days Later» από όπου είχε ξεκινήσει την καριέρα του

15:15 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η κινηματογραφική σειρά «28 Days Later» πρόκειται να επιστρέψει 22 χρόνια μετά την κυκλοφορία της, με επιβεβαιωμένη την συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι ο οποίος πρωταγωνιστούσε στην ταινία.

Η είδηση για τα γυρίσματα νέας ταινίας ανακοινώθηκε για πρώτη φορά νωρίτερα φέτος όπως επίσης ότι σκηνοθέτης θα είναι πάλι ο Ντάνι Μπόιλ και σεναριογράφος ο Άλεξ Γκάρλαντ, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο φιλμ «28 Days Later» του 2002. Η

συνέχεια της ταινίας ακολούθησε το 2007, αλλά ο Κίλιαν Μέρφι δεν συμμετείχε και ο Ντάνι Μπόιλ ήταν μόνο παραγωγός.

Στις αρχές του μήνα, ανακοινώθηκε ότι η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Ιουνίου του 2025 και επιβεβαιώθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσουν οι Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον, Τζόντι Κόμερ, Ρέιφ Φάινς και Τζακ Ο’ Κόνελ. Όπως έγινε γνωστό ο Κίλιαν Μέρφι θα είναι και στο καστ και στον ρόλο εκτελεστικού παραγωγού.

Ο πρόεδρος του Sony Motion Pictures Group, Τομ Ρόθμαν ανακοίνωσε την είδηση διευκρινίζοντας ότι ο Κίλιαν Μέρφι θα επιστρέψει «αλλά με έναν τρόπο που θα εκπλήξει και με έναν τρόπο που μεγαλώνει, επιτρέψτε μου να το θέσω έτσι» όπως ο ίδιος είπε. «Αυτός είναι ο Ντάνι Μπόιλ στα καλύτερά του, σε συνδυασμό με ένα πολύ εμπορικό είδος, όπως είχαμε με τον Εντγκαρ Ράιτ και το “Baby Driver”. Μερικές φορές, όταν βάζεις έναν τέτοιον σκηνοθέτη σε μια εμπορική αρένα, την εξυψώνει» τόνισε.

Στην ταινία «28 Days Later» του 2002 ο Μέρφι υποδύεται τον ταχυμεταφορέα Τζιμ, ο οποίος ξυπνά από κώμα για να ανακαλύψει ότι η τυχαία απελευθέρωση ενός εξαιρετικά μεταδοτικού ιού που προκαλεί επιθετικότητα έχει οδηγήσει στην κατάρρευση της κοινωνίας.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε πει σε συνέντευξή του ότι δεν βλέπει ποτέ τις ταινίες του, εκτός από τη συγκεκριμένη.

To άρθρο Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στην ταινία «28 Days Later» από όπου είχε ξεκινήσει την καριέρα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα