Οι Έλληνες αποθεώνουν το Nemo στο Tik Tok μετά τη νίκη του στην Eurovision

18:26 12/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Λίγες ώρες μετά τη λήξη του τελικού της Eurovision, το Nemo που βγήκε πρώτο εκπροσωπώντας την Ελβετία, ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok και οι Έλληνες eurofans το αποθέωσαν.

Το καλλιτεχνικό φαινόμενο με το όνομα Nemo, «έσπασε τον κώδικα» και αναδείχθηκε πρώτο στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού που διεξήχθη χτες βράδυ (11.05.2024). Εκπροσωπώντας της Ελβετία με το

τραγούδι «The Code», το Nemo κέρδισε τις κριτικές επιτροπές που του έδιναν τα «12άρια» το ένα μετά το άλλο. Το 24χρονο ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok που έγινε αμέσως viral με πολλούς Έλληνες να τον συγχαίρουν για τη νίκη του στην Eurovision.

Το Nemo ανέπτυξε μία πολύ όμορφη φιλία με την Μαρίνα Σάττι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό, μάλιστα, δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί μουσικά μαζί της, ενώ η ίδια στην ανακοίνωση της βαθμολογίας της Ελλάδας και της Ελβετίας που αντάλλαξαν «12άρια» έτρεξε και τον αγκάλιασε on air.

«Είναι 5 το πρωί στο Μάλμε και μόλις κέρδισα την Eurovision», έγραψε το 24χρονο στο βίντεό του στο Tik Tok.

@nemothingsss

 

original sound – nemothingsss

Αμέσως στα σχόλια έσπευσαν εκατοντάδες Έλληνες για να δείξουν την στήριξή τους και να πουν «μπράβο» στο Nemo.

 

Το Nemo είναι το πρώτο non-binary άτομο που κερδίζει στον διαγωνισμό της Eurovision και σημειώνει την δεύτερη νίκη για την Ελβετία αφού η πρώτη συνέβη το 1988 με την θρυλική Celine Dion και το τραγούδι «Ne Partez Pas Sans Moi».

To άρθρο Οι Έλληνες αποθεώνουν το Nemo στο Tik Tok μετά τη νίκη του στην Eurovision δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλληνες, Nemo, Tik Tok, Eurovision,ellines, Nemo, Tik Tok, Eurovision