Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το πρωτάθλημα περνάει από το Φάληρο

10:47 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΠΑΟΚΟλυμπιακός ξεκαθάρισε κάπως τα πράγματα στη μάχη του τίτλου της Super League, με τον Δικέφαλο του Βορρά και την ΑΕΚ να είναι ουσιαστικά πλέον οι μοναδικοί διεκδικητές του τίτλου, την ώρα που ο Ολυμπιακός

μπορεί να καθορίσει πολλά στη σύγκρουση Δικεφάλων για την κούπα.

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε των πλέι οφ της Super League, η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή με μόλις έναν βαθμό περισσότερο από τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς με 2/2 σηκώνει την κούπα. Μόνο που την προτελευταία αγωνιστική, το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ούτε η ισοπαλία δεν κάνει στην Ένωση, καθώς σε περίπτωση που αφήσει βαθμούς στο Φάληρο και ο ΠΑΟΚ κερδίσει τον ντεφορμέ Παναθηναϊκό στην Τούμπα, τότε ο Δικέφαλος του Βορρά θα προσπεράσει την ΑΕΚ στη βαθμολογία και θα κρατάει αυτός την τύχη στα χέρια του στην τελευταία αγωνιστική.

Παρεμπιπτόντως, στην τελευταία αγωνιστική η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία, ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Άρη, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός μόνο αδιάφορος δεν θα είναι κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς θέλει να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν. Κοινώς, θέλει να αποφύγει οπωσδήποτε την τέταρτη θέση, η οποία μπορεί να τον φέρει σε μπελάδες, εφόσον δεν κατακτήσει το Conference League ή ο Άρης πάρει το Κύπελλο Ελλάδας.

To άρθρο Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το πρωτάθλημα περνάει από το Φάληρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Φάληρο,olybiakos – aek, faliro