Ολυμπιακός: Με Φρέιρε και Μαντί Καμαρά η αποστολή για Ρέιντζερς και Νόριτς

13:46 25/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για τα φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να παίρνει μαζί τον Νικολάς Φρέιρε.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο δυνατά φιλικά προετοιμασίας με Ρέιντζερς (26/7, 21:45) και Νόριτς (29/7, 17:00), όπου ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει την ευκαιρία να

βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των προκριματικών του Europa League.

Ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε τον Νικολάς Φρέιρε στην αποστολή, παρότι δεν έχει κλείσει ούτε 48 ώρες στην Ελλάδα, καθώς και τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι κομμένοι Ζινκερνάγκελ, Μπουτούτσι, Σισέ, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Γκάρι Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Νταμπό, αλλά και οι τραυματίες Χασάν και Λάιντνερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τα δύο φιλικά που θα δώσει σε Σκωτία και Αγγλία με Ρέιντζερς (26/7, 21:45) και Νόριτς (29/7, 17:00), αντίστοιχα.

Μετά το τέλος του πρωινού προγράμματος της Τρίτης (25/7), που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο κ. Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε γνωστή την αποστολή.

Αυτή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Ουσ. Μπα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Φρέιρε, Ιμπόρα, Χουάνγκ, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Κίνι, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Τζολάκης, Βρουσάι”.

To άρθρο Ολυμπιακός: Με Φρέιρε και Μαντί Καμαρά η αποστολή για Ρέιντζερς και Νόριτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Φρέιρε, Μαντί Καμαρά, Ρέιντζερς, Νόριτς,olybiakos, freire, manti kamara, reintzers, norits