ΠΑΟΚ – Ιβάν Σαββίδης σε παίκτες: «Δώσατε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους»

22:26 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΟΚ είναι ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας και ο Ιβάν Σαββίδης κατέκτησε για δεύτερη φορά τον τίτλο της Super League 1 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αποθεώνοντας τους παίκτες, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και τον Μάκη Γκαγκάτση για την επιτυχία.

Ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε σε οθόνη

στη γιορτή της ομάδας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά και στα στελέχη που έφεραν τη νέα μεγάλη επιτυχία για τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη

«Είμαι περήφανος για εσάς και ό,τι πετύχατε. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας. Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όταν μιλάω με εσάς ξεχωριστά νιώθω το πόσο πολύ σας στηρίζει η οικογένεια σας. Παιδιά είμαι ευγνώμων σε εσάς. Ξέρω πως περάσατε δύσκολα, πως ήταν σκληρή σεζόν και παλέψατε μέχρι τέλους. Αυτό που πετύχατε με τη δουλειά σας, έδωσε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Να είστε χαρούμενοι, να πιστεύετε στον εαυτό σας και στη δουλειά που γίνεται εδώ. Να αγαπάτε τις οικογένειες σας και να ξέρετε πως ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια».

Για τον Μάκη Γκαγκάτση: «Ο Μάκης έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς παράγοντες και ξέρει πως να… παίζει σκάκι πριν από τέτοιους τελικούς. Θέλω εδώ μπροστά σε όλους σας, να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ». 

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον πατέρα του, Μιρτσέα: «Ράζβαν σε ευχαριστώ και θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον πατέρα σου, είναι σα φυλαχτό για εμάς και μας φέρνει καλή τύχη. Μακάρι να ζήσει 100 ακόμα χρόνια και να μας φέρει με την τύχη του ακόμα 100 πρωταθλήματα».

Για τον γιο του, Γιώργο Σαββίδη: «Να είσαι πάντα μαζί τους και κοντά τους».

To άρθρο ΠΑΟΚ – Ιβάν Σαββίδης σε παίκτες: «Δώσατε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα