Παπαλουκάς: Η «πονεμένη» ιστορία της φυγής του από τον Ολυμπιακό και το περιστατικό με οπαδό σε φανάρι

10:28 29/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς έκανε διάφορες αποκαλύψεις από την μπασκετική του πορεία και αναφέρθηκε τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και σε ένα περιστατικό με οπαδό, που του μίλησε στο δρόμο, σε φανάρι.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και σε ερώτηση για το εάν επιδίωξε την πρώτη του φυγή από τον Ολυμπιακό, ανέφερε:

“Είναι μια ιστορία παλιά και πονεμένη. Είχα συμβόλαιο 1+1+1+1 που το είχα ζητήσει εγώ, ώστε να ανανεώνει ο Ολυμπιακός, εάν είμαι καλός. Είχαν υπάρξει κάποιες διοικητικές μεταβολές και τότε επέλεξα να φύγω” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, περιέγραψε και ένα περιστατικό με οπαδό που τον “ενόχλησε” στο δρόμο: “Ήμουν στο Μαρούσι και είδαν ένα τζιπ να με ακολουθεί με ιδιαίτερες διαθέσεις. Συνεχίζω την πορεία μου και βλέπω ότι προσπαθεί να με φτάσει. Λέω, δεν θα περάσουμε καλά. Φτάνουμε σε φανάρι, κατεβάζω το τζάμι και του λέω “όλα καλά;”. Μου λέει “Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη. Ήμουν από τους ανθρώπους που σε έβριζαν στον τελικό, που είχε παίξει η ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ. Σε έβριζα και ήθελα να σου ζητήσω συγγνώμη”. Του είπα “ρε μεγάλε έχω χάσει πέντε χρόνια από τη ζωή μου”.

To άρθρο Παπαλουκάς: Η «πονεμένη» ιστορία της φυγής του από τον Ολυμπιακό και το περιστατικό με οπαδό σε φανάρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα