«Πάτησε» Ελλάδα η Έλενα Παπαρίζου μετά την αποθέωση στη Malmö Arena

02:10 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Έλενα Παπαρίζου, που μας χάρισε όμορφες στιγμές με το θρυλικό «My Number One» στη σκηνή της Eurovision, στη Σουηδία. Η «εκρηκτική» ερμηνεύτρια έδωσε ένα μοναδικό show, 19 χρόνια μετά το χρυσό που κατέκτησε στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Μετά την αποθέωση που γνώρισε στην Eurovision, η Έλενα Παπαρίζου γύρισε στην

Αθήνα, όπου την περίμεναν τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η κυρία «My Number One» που «σφράγισε» μοναδικά το φινάλε του Β’ Ημιτελικού, μίλησε στους δημοσιογράφους και στις κάμερες που την περίμεναν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και χαιρέτησε ευγενικά τους φωτογράφους.

Η Έλενα Παπαρίζου έλαβε πολύ θετικά σχόλια για το act της και αποθεώθηκε, τόσο από το κοινό που βρισκόταν εκεί, όσο και από άλλους καλλιτέχνες μέσα από τα social media.

     View this post on Instagram           

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Η Έλενα Παπαρίζου, φορώντας μαύρο – μπλε ρούχο με λαμπερές λεπτομέρειες, ερμήνευσε το τραγούδι της, στον Β’ Ημιτελικό την Πέμπτη 9 Μαΐου και θύμισε σε όλους γιατί κέρδισε το πρώτο βραβείο τότε, αλλά και την αγάπη των eurofans που την αποθεώνουν ακόμα.

Μαζί με τις επίσης πρώην νικήτριες του μουσικού διαγωνισμού, Sertab Erener (Τουρκία 2003) και Charlotte Perelli (Σουηδία 1999) η Έλενα Παπαρίζου προσκάλεσε το κοινό σε ένα μοναδικό sing-along πάρτι, που θα μείνει στην ιστορία της Eurovision.

To άρθρο «Πάτησε» Ελλάδα η Έλενα Παπαρίζου μετά την αποθέωση στη Malmö Arena δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα