«Σκεφτόμουν ότι δεν θα τη βγάλω καθαρή» - Αγέλη 6 σκύλων στον Βόλο έστειλε 42χρονη σε νοσοκομείο

09:27 1/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Βόλος στο επίκεντρο για την επίθεση αδέσποτων σκύλων σε 42χρονη γυναίκα στην περιοχή του Άναυρου. Τα 6 σκυλιά την περικύκλωσαν και άρχισαν να την δαγκώνουν…

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε από τη μια στιγμή στην άλλη περιγράφει 42χρονη γυναίκα στον Βόλο, που βρέθηκε στο νοσοκομείο από επίθεση 6 αδέσποτων σκύλων στην περιοχή του Άναυρου. Όπως λέει πάλευε να ξεφύγει, μόνη και αβοήθητη, εκείνα τα δρματικά δευτερόλεπτα. Τα ζώα την περικύκλωσαν χωρίς να το αντιληφθεί

και άρχισαν να την δαγκώνουν. Οι πληγές στα πόδια της, φανερώνουν ένα μέρος από τα όσα έζησε. Κανείς όπως λέει δεν πλησίασε για να διώξει τα αγριεμένα σκυλιά, με την επίθεση να έρχεται να προστεθεί στη σχετική λίστα και την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής το τελευταίο διάστημα, να είναι έντονη.

«Φώναζα με δαγκώνουν και την ίδια ώρα σε κατάσταση σοκ σκεφτόμουν ότι δεν θα τη βγάλω καθαρή. Δεν θα φύγω ζωντανή. Επί τρία με τέσσερα λεπτά της ώρας ένιωθα τα σκυλιά να με δαγκώνουν και να με τραβάνε και εγώ να προσπαθώ να διατηρήσω την ισορροπία μου, να μην πέσω κάτω και με κατασπαράξουν. Εντελώς ξαφνικά με άφησαν και έφυγαν» λέει στο taxydromos.gr η 42χρονη Βολιώτισσα.

Είχε βγει για περίπατο και έζησε τον τρόμο, όταν αγέλη έξι σκυλιών της επιτέθηκε απρόκλητα. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων, περίπου στις 21:30. Η ίδια είχε βγει για περίπατο και βρισκόταν στην παραλία του Αναύρου. Ανέβαινε την τσιμεντένια ράμπα που ενώνει την παραλία με την αφετηρία των ΚΤΕΛ προκειμένου να πάει να πάρει το αυτοκίνητό της.

Την ώρα που ανέβαινε είδε ένα σκυλί μπροστά της το οποίο ήταν έτοιμο να επιτεθεί. Πριν προλάβει να αντιδράσει, εκείνο την άρπαξε από το μανίκι από το μπουφάν. «Από πίσω ακολούθησαν άλλα πέντε σκυλιά και δύο από αυτά άρχισαν να με δαγκώνουν στις γάμπες. Το ένα είχε αρπάξει το μανίκι από το μπουφάν και τα άλλα δύο με δάγκωναν στα πόδια. Προσπαθούσα να κρατήσω την ισορροπία μου. Ήμουν στην ανηφόρα και το ένα με τραβούσε από μπροστά και τα άλλα δύο από πίσω. Είχα μείνει σχεδόν ακίνητη. Φώναζα με δαγκώνουν», περιγράφει η 42χρονη.

Σύμφωνα με την ίδια επί τρία με τέσσερα λεπτά της ώρας ένιωθε τα δαγκώματα στο πίσω μέρος των ποδιών της. «Υπήρχε αρκετός κόσμος στην περιοχή αλλά κανείς δεν με βοήθησε. Είτε φοβήθηκαν είτε δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί. Εντελώς ξαφνικά με άφησαν τα σκυλιά κι έφυγαν», αναφέρει.

Η ίδια δεν έχασε χρόνο. Έσπευσε άμεσα στο νοσοκομείο όπου εξετάστηκε από γιατρούς και της έγραψαν φάρμακα, αντιτετανικό, αντιβίωση έξι ημερών και σπρέι για τις πληγές. «Πιστεύω ότι με έσωσε το γεγονός ότι φορούσα χοντρό παντελόνι και ότι έμεινα ακίνητη», σημειώνει. Περιμένει την ιατρική έκθεση από το νοσοκομείο, προκειμένου να την προσκομίσει στον Δήμο Βόλου όπου και θα κάνει αναφορά για το συμβάν.

Η επίθεση ήρθε να προστεθεί στη σχετική λίστα, με κατοίκους της περιοχής να ζητούν από τις αρμόδιες αρχές τη λήψη μέτρων, για την αντιμετώπιση της όλης κατάστασης. Τα αδέσποτα στους δρόμους αυξάνονται και οι καταγγελίες για επιθέσεις σε περαστικούς κάθε ηλικίας, συνεχίζονται από τις αρχές του χρόνου.

To άρθρο «Σκεφτόμουν ότι δεν θα τη βγάλω καθαρή» - Αγέλη 6 σκύλων στον Βόλο έστειλε 42χρονη σε νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα