Στο ψυχιατρείο η μητέρα της Κυριακής που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους: Είχε τάσεις αυτοκτονίας, λέει η δικηγόρος της

13:11 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, οδηγήθηκε σε ψυχιατρείο, με παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας Ελένη Τζούλη, η οποία μίλησε το πρωί της Δευτέρας (13.05.2024) στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η μητέρα της άτυχης Κυριακής Γρίβα νοσηλεύεται

σε ψυχιατρείο.

Όπως ανέφερε η γυναίκα είχε εκδηλώσει το προηγούμενο διάστημα τάσεις αυτοκτονίας και κινήθηκε άμεσα η διαδικασία ώστε να μεταφερθεί σε δημόσια ψυχιατρική κλινική πριν προχωρήσει σε κάποια απόπειρα.

«Σαράντα ημέρες μετά τον άδικο χαμό της Κυριακής, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, καμία πρόοδος. Βλέποντας όλα αυτά η μητέρα της, η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Η ίδια με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου εκμυστηρεύτηκε με απόλυτη ανατριχιαστική ηρεμία ότι μετά το μνημόσυνο της κόρης της θα δώσει τέλος στη ζωή της και πως ψάχνει τρόπο να το κάνει αναίμακτα λέγοντας πως “θέλω να πάω να βρω το παιδί μου”. Άμεσα ενημέρωσα τον ψυχίατρο που την παρακολουθεί ο οποίος διάγνωσε αυτοκτονικό ιδεασμό και συνέστησε να γίνει άμεσα η εισαγωγή της σε εφημερεύον ψυχιατρικό τμήμα», ανέφερε η δικηγόρος λέγοντας πως για τον εγκλεισμό της παρενέβη και ο υπουργός Υγείας.

 

«Μου είπε “θα πάω για νοσηλεία και ελπίζω να επιστρέψω καλύτερα. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να απαλύνουν τον πόνο μου», σημείωσε.

 

Βαριά οδύνη στο μνημόσυνο

Το μνημόσυνο της Κυριακής, τελέστηκε χθες σε κλίμα βαθιάς οδύνης στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

«Θέλω στη μνήμη της κόρης μου και σε όλα αυτόν εδώ τον κόσμο που είναι θλιμμένοι σήμερα εδώ να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Θέλω όλα τα παιδιά , όλα τα αγόρια, όλα τα κορίτσια, όλες οι γυναίκες, όταν έχουν πρόβλημα να μιλούν στους γονείς τους, στους φίλους τους και να μην έχουμε άλλο τέτοιο θύμα», είπε ο πατέρας της.

To άρθρο Στο ψυχιατρείο η μητέρα της Κυριακής που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους: Είχε τάσεις αυτοκτονίας, λέει η δικηγόρος της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα