Τελικός Champions League: Ο Λένι Κράβιτζ ανέλαβε το σόου στο Γουέμπλεϊ πριν το Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης

14:50 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Λένι Κράβιτζ θα είναι αυτός που θα… ζεστάνει το κοινό στον τελικό του Champions League, πριν από τη “σέντρα” του Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης, που θα γίνει την 1η Ιουνίου στο Γουέμπλεϊ.

Ο ροκ σταρ, Λένι Κράβιτζ,

θα ανέβει στη σκηνή πριν τον φετινό τελικό του Champions League μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης, στο εμβληματικό στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

“Έχοντας εμφανιστεί σε κοινό σε όλο τον κόσμο, ο Κράβιτζ θα ανέβει στη σκηνή λίγο πριν ξεκινήσει η ετήσια αθλητική εκδήλωση με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον κόσμο στην αγγλική πρωτεύουσα”, αναφέρει σχετικά η UEFA.

“Αισθάνομαι πραγματικά γεμάτος ενέργεια ενόψει της εμφάνισής μου για τον τελικό του Champions League στο Λονδίνο, μια πόλη που κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στη δική μου καρδιά. Θα είναι ένα τόσο συναρπαστικό γεγονός πριν από έναν τελικό που σημαίνει τόσα πολλά για τόσους πολλούς. Είναι μια τέλεια δικαιολογία για να μαζευτούμε και να απολαύσουμε λίγη μουσική και το αίσθημα της συντροφικότητας και της ενότητας” είπε ο Λένι Κράβιτζ.

Ο τελικός αλλά και το σόου που θα προηγηθεί του Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης, και θα μεταδοθεί σε περισσότερες από 200 χώρες στον κόσμο.

1st June 2024 We paint the town blue

@LennyKravitz#PepsiKickOffShow || @pepsi

UEFA Champions League (@ChampionsLeague) May 16, 2024

Να αναφέρουμε ότι ο Λένι Κράβιτζ είναι τέσσερις φορές νικητής του βραβείου “GRAMMY”. Σε μια καριέρα τριών δεκαετιών έχει κυκλοφορήσει 11 άλμπουμ που έχουν πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ πρόσφατα έλαβε το “Music Icon Award” στα People’s Choice Awards 2024.

To άρθρο Τελικός Champions League: Ο Λένι Κράβιτζ ανέλαβε το σόου στο Γουέμπλεϊ πριν το Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τελικός Champions League, Λένι Κράβιτζ, Γουέμπλεϊ, Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης,telikos Champions League, leni kravitz, goueblei, ntortmount – real madritis