Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη

09:56 22/5/2024 - Πηγή: NewsIt

“Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους. Αυτή είναι η πρόταση μου”, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στο Open το πρωί της Τετάρτης (22.05.24).

Ακόμα ένας τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί φέτος στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο. Παναθηναϊκός

και Άρης θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον Βόλο χωρίς τη στήριξη των οπαδών τους, σ’ ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι που μόνο διαφήμιση δεν αποτελεί για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Open το πρωί της Τετάρτης (22.05.24), ξεκαθάρισε ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με κόσμο.

“Το ζήτημα του τελικού Κυπέλλου αφορά την ΕΠΟ. Ο τελικός πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους. Αυτή είναι η πρότασή μου για τον επόμενο τελικό και να είναι πάγιο. Στο ΟΑΚΑ κάνουμε μεγάλες παρεμβάσεις και στο προπονητήριο και στο κυρίως στάδιο”, δήλωσε ο πρωθυπουργός.

“Έχω πει ότι μακάρι να έχουμε για πρώτη φορά νικητή ελληνική ομάδα στο Conference League και στον τελικό δυο ελληνικές ομάδες όσον αφορά στην Εuroleague”, πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα αλλά και τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Final Four της Euroleague στο Βερολίνο.

Ερωτηθείς αν θα πάει στον τελικό της Euroleague, είπε θα ξεκλέψω λίγο χρόνο και θα πάω ως Έλληνας πρωθυπουργός να γιορτάσω μια μεγάλη επιτυχία του ελληνικού μπάσκετ.

 

 

To άρθρο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, Κάθε, ΟΑΚΑ, Κυριάκου Μητσοτάκη,telikos kypellou elladas, kathe, oaka, kyriakou mitsotaki