Βίντεο με τη διάσωση σκύλου στη θάλασσα από Έλληνα TikToker - Οι viral εικόνες ανοιχτά της Πάρου

08:29 15/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο TikToker βγήκε με κανό για ψάρεμα και είδε στη θάλασσα ένα ζώο να κολυμπά. Ο σκύλος είχε απομακρυνθεί από την ακτή. Η Πάρος στο επίκεντρο για το βίντεο της διάσωσης…

Ο εξουθενωμένος σκύλος κολυμπάει στη θάλασσα και η Πάρος βλέπει το σχετικό βίντεο να γίνεται viral. Το τράβηξε ο TikToker «Milonakis Kayak Fishing» που είχε βγει με το κανό του για ψάρεμα.

Χωρίς να χάσει χρόνο πλησίασε το ζώο και το διέσωσε. Το ανέβασε δίπλα του και συνέχισε να κινηματογραφεί τις εικόνες. «Είσαι τυχερός» λέει στο τετράποδο ο σωτήρας του, που όπως τονίζει αρχικά πίστεψε πως επρόκειτο για φώκια. Ο σκύλος επέζησε και ο Έλληνας TikToker δέχεται τις τελευταίες μέρες συγχαρητήρια για την ευαισθησία και την πράξη του.

«Είναι σκύλος στη μέση του πουθενά» ακούγεται να λέει ο νεαρός στο ξεκίνημα του βίντεο. Αμέσως μετά κλείνει το κινητό του τηλέφωνο και το ανοίγει ξανά όταν το ζώο βρίσκεται δίπλα του, τυλιγμένο με μία πετσέτα.

Ο σκύλος τρέμει από το κρύο και την ταλαιπωρία, αλλά έχει διασωθεί. «Του έχω ρίξει τα ρούχα μου από πάνω και φαίνεται να έχει ηρεμήσει λίγο» λέει ο νεαρός.

@milonakis.kayak.fishing Διασωση σκυλου απο την θαλασσα #fy #fypシ #mpesfypgamw #μπεσφοργιουγαμω #ψαρεμαελλαδα #ελλαδα #rescuedog #searescue #news #capcut ♬ πρωτότυπος ήχος – Milonakis kayak fishing

Σε άλλο βίντεο στο youtube η διάσωση καταγράφεται καρέ – καρέ. Φαίνεται ο τρόπος που ο TikToker ανέβασε τον σκύλο στο κανό και τα όσα ακολούθησαν τα επόμενα λεπτά, μέχρι το κανό να επιστρέψει στη στεριά. Αμέσως μετά ο νεαρός παίρνει το δρόμο για κτηνιατρείο. Η ζωή του σκύλου έχει σωθεί.

Ο ίδιος ο Tiktoker μαζί με τον κτηνίατρο εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του ζώου, καθώς είχε τσιπάκι. Όπως λέει του είπαν ότι το σκυλάκι έφυγε μόνο του, ενώ θα επιστρέψει στο σπίτι αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις από τον κτηνίατρο, καθώς έμεινε επί ώρες στη θάλασσα.

@milonakis.kayak.fishing Απάντηση στον χρήστη @Eleni Triantafillou Update #fy #fypシ #mpesfypgamw #μπεσφοργιουγαμω #ψαρεμαελλαδα #ελλαδα #searescue #news ♬ πρωτότυπος ήχος – Milonakis kayak fishing

Ο Tiktoker υποσχέθηκε επίσης ότι θα πηγαίνει να βλέπει το σκυλάκι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Τα συγχαρητήρια για την πράξη του δεν έχουν σταματήσει από τη στιγμή που τα βίντεο ανέβηκαν στο διαδίκτυο.

To άρθρο Βίντεο με τη διάσωση σκύλου στη θάλασσα από Έλληνα TikToker - Οι viral εικόνες ανοιχτά της Πάρου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, Έλληνα TikToker -, Πάρου,vinteo, ellina TikToker -, parou