Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός LIVE: Θρίλερ στην Ιταλία

21:21 29/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία για την 32η αγωνιστική της Euroleague. Παρακολουθήστε LIVE την κρίσιμη αναμέτρηση από το newsit.gr.

Το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague

περνάει από την Ιταλία για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της επικίνδυνης στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια, προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά δεύτερης θέσης.

Οι πράσινοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ντεφορμέ ιταλικής ομάδας, προκειμένου να κάνουν το αποφασιστικότερο βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που θα τους φέρει αντιμέτωπους στην οκτάδα με μία ομάδα που θα προκύψει από τα play in.

Παρακολουθήστε LIVE το Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

Εξαιρετικά κρίσιμο είναι το παιχνίδι και για τη Βίρτους Μπολόνια, η οποία παλεύει για να μπει απευθείας στα πλέι οφ. Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που θα παραταχθεί πλήρης, οι Ιταλοί θα αγωνιστούν χωρίς τον Κορντινιέ, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους περιφερειακούς της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενώ οι Ιταλοί προκάλεσαν προβλήματα στους πράσινους οπαδούς, καθώς ακύρωσαν τα μεμονωμένα εισιτήρια που είχαν προμηθευτεί.

To άρθρο Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός LIVE: Θρίλερ στην Ιταλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός LIVE, 32η, Euroleague,virtous bolonia – panathinaikos LIVE, 32i, Euroleague