Προγνωστικά Στοιχήματος: Ημέρα παραμονής σε Τσεχία και Δανία, μιλάει η ποιότητα στην Νορβηγία

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ημέρας παραμονής η σημερινή, καθώς υπάρχουν πολλές μάχες ανάμεσα σε ομάδες που θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό κι έτσι στα προγνωστικά στοιχήματος το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Μεγάλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα Τσεχίας και την παραμονή. Τρεις αγωνιστικές απομένουν, μία ομάδα υποβιβάζεται απευθείας και δύο παίζουν μπαράζ.

"Καίγεται" για τη νίκη η Ζλιν (26β.) ούσα ουραγός στη βαθμολογία.

Δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Ωστόσο, εντός έδρας έχει καλύτερη εικόνα. Προέρχεται από την ισοπαλία στην έδρα της Κάρβινα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.

Η Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε (27β.) έχει εξελιχθεί σε ομάδα του… «όσα φάμε κι όσα βάλουμε», το οποίο της έχει βγει σε καλό. Ηττήθηκε την τελευταία χρονικά αγωνιστική από τη Παρντούμπιτσε (3-2), αλλά βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση αφού προερχόταν από ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων (2-3-0). Προσφέρει γκολ και θέαμα στα παιχνίδια της. Μετράει έξι σερί Goal/Goal, πέντε εκ των οποίων συνδυάστηκαν με Over 2.5.

Ξεκάθαρο ντέρμπι παραμονής, θα ψάξουν και οι δύο ομάδες το γκολ αφού θέλουν να κερδίσουν. Συνεπώς, στοιχηματικά θα πάμε με το Goal/Goal που είναι σε απόδοση 1.62.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Μποέμιανς έχει μία νίκη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της (1-2-3). Την περασμένη αγωνιστική, ισοφάρισε στο 87’ τη Γιάμπολονετς και γλίτωσε την ήττα. Στα παιχνίδια της τελευταία πάντως βλέπουμε αρκετά γκολ, με τα έξι τελευταία να είναι Goal/Goal. Παίζει χωρίς κίνητρο και φαίνεται στον τρόπο παιχνιδιού.

Η Καρβινά (26β.) έχασε την ευκαιρία να ξεμπερδέψει με τον φόβο του απευθείας υποβιβασμού, καθώς ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό από την Ζλιν (2-2). Έχει μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια μεν, αλλά και μία ήττα δε (1-4-1 ρεκόρ). Προέρχεται από δύο σερί Goal/Goal & Over 3.5.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά ούτε και πίεση. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι καίγονται για βαθμούς και ρισκάρουν αρκετά. Ποντάρουμε στο Goal/Goal που είναι σε απόδοση 1.72.

Συνέχεια στη Δανία και σε μια μάχη όπου και οι δύο ομάδες κατά πάσα πιθανότητα θα υποβιβαστούν.

Η Χβιντόβρε είναι ουραγός στη βαθμολογία και έχει ήδη υποβιβαστεί. Αυτό, φαίνεται πως την έχει απελευθερώσει αφού έχει βελτιώσει σημαντικά την εικόνα της και στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει μόλις μία ήττα (2-2-1). Κέρδισε μεταξύ άλλων, στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου. Έχει σκοράρει από τουλάχιστον δύο γκολ σε τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς.

Η Οντένσε είναι προτελευταία και είναι αρκετά δύσκολο να σωθεί. Πρέπει να καλύψει μια διαφορά πέντε βαθμών. Πληρώνει την κακή της φόρμα το τελευταίο διάστημα, όπου την έχει προδώσει η άμυνα της. Συνολικά, μετρά τρεις σερί ήττες και τέσσερις στα πέντε τελευταία ματς, όπου έχει δεχθεί σε όλα από τουλάχιστον δύο τέρματα.

Η λογική λέει πως θα έχουμε γκολ, και πάμε με το Goal/Goal & Over 2.5, που είναι σε απόδοση 1.80.

Αξία έχει και το over 1.5 γκολ της Χβιντόβρε, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2.35.

Η μόνη αναμέτρηση που δεν αφορά μάχη της παραμονής είναι το Όντ – Μόλντε.

Η Όντ είναι στη 10η θέση, με 8 βαθμούς. Η ανασταλτική της λειτουργία θέλει αρκετή βελτίωση αφού έχει δεχθεί 13 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Μετράει τρεις σερί ήττες.

Η Μόλντε είναι στην 4η θέση της κατάταξης και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Έχει σκοράρει από τουλάχιστον δύο γκολ και στα έξι τελευταία παιχνίδια της, εκ των οποίων κέρδισε τα τέσσερα (4-1-1).

Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα και σκοράρουν με συνέπεια. Έχει αξία το combo 2 & Over 2.5, που είναι σε απόδοση 2.22.

Στοιχηματικές επιλογές

Μονά

Χβιντόβρε – Οντένσε: Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.80), 19:00

Χβιντόβρε – Οντένσε: Χβιντόβρε Over 1.5 γκολ (απόδοση 2.38), 19:00

Οντ – Μόλντε: 2 & Over 2.5 (απόδοση 2.22), 19:00

Δυάδα

Ζλιν – Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε Goal/Goal, 18:00

Μποέμιανς – Κάρβινα Goal/Goal, 18:00

Δυάδα σε απόδοση 2.78

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες

Keywords
Τυχαία Θέματα